Kindermatras 70x140

Enig resultaat

-50%
 149,00

Peutermatras in 70 x 140

Peutermatras kopen in 70 x 140? De kleinste maat voor uw kindje, waarmee u het babymatras mooi afstemt op het ledikant of kleine bedje dat u daarvoor heeft staan. Zorg ervoor dat uw kindje lekker zal slapen, op een matras dat rechtstreeks afkomstig is uit de Nederlandse fabriek. Dat garandeert de hoogste kwaliteit, van een matras dat bij ons standaard vrij is van alle chemische en schadelijke stoffen, dit omdat onze stoffen OEK-TEX 100 gekeurd zijn.

Droommatras voor uw kleine 70 x 140 cm

Gun uw kleine een Droommatras, met de 70x140 cm peutermatrassen en babymatrassen die u kunt bestellen. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen, zijn standaard anti-allergisch en hebben bovendien een tijk die u er makkelijk af kunt nemen. Zo kunt u kleine ongelukjes makkelijk wassen. Wel zo fris! Onze peutermatrassen van 70 x 140 cm zijn gemaakt van nieuwe generatie koudschuim. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele lighouding van uw peuter. Wilt u daarover graag meer weten? Onze online klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar, van 9:00 tot 21:00 uur. Wilt u liever iemand spreken, dat kan ook tijdens kantoortijden. Het telefoonnummer vind u onderaan onze webstie.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte 70 x 140 cm

De peutermatrassen in 70 x 140 cm hebben we voor iedere slaapbehoefte. Dus zoekt u naar traagschuim, gel, koudschuim of comfortschuim? Wij zorgen ervoor dat u een fijn matras kunt bestellen, waarmee u altijd kiest voor de beste kwaliteit. Alle matrassen hebben een uitstekende ventilatie, bijvoorbeeld om het bed voor uw kleine niet te warm te laten worden.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 70 x140 cm

Het matrasje voor uw peuter of baby is standaard anti-allergisch. Dat betekent dat u uw kleine heerlijk kunt laten slapen in een bedje van 70 x 140, waarbij allergieën in ieder geval nooit tot problemen zullen leiden. En wilt u het bedje graag lekker schoon opmaken? De tijk kunt u er gewoon van afnemen. Dat maakt het mogelijk om die te wassen in de machine, zodat u die altijd hygiënisch en fris houdt.

Het beste peutermatras in 70 x 140: 4 handige tips

Wilt u het beste peutermatras in 70 x 140 kopen? Met onze handige tips weet u zeker dat u een uitstekende keuze maakt:

 • Geen chemische stoffen Het matrasje voor baby’s en peuters is helemaal vrij van chemische stoffen, dus niets schadelijks om u zorgen over te maken.
 • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht De matrasjes 70 x 140 cm hebben een goede ondersteuning en veerkracht, zonder in te leveren aan comfort voor uw kleine.
 • Ventilatie: voorkom te veel warmte Dankzij goede ventilatie wordt het ook in het voorjaar en zelfs de zomer gelukkig niet te warm in het bedje.
 • Afneembaar tijk om te wassen De tijk is afneembaar, zodat u die kunt wassen en daarna het peutermatras in 70 x 140 weer fris op kunt maken en blijf het bed van uw peuter altijd schoon.

Uw voordelen bij Droommatras bij het kopen van een matras 70x140

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

 • Gratis levering op uw adres
 • 100 dagen proefslapen
 • 5 jaar garantie op het matras
 • Veilig achteraf betalen
 • Nederlands fabricaat
 • Levering direct uit de fabriek
 • Scherpe prijzen