Eenpersoons matras

1 persoons matras kopen? Rechtstreeks van onze fabriek in Nederland. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Voor een goed en goedkoop matras, om heerlijk op weg te dromen. In de afmetingen waar u naar op zoek bent, bijvoorbeeld met pocketvering. Of als bamboe-matras, net als met de 3D Air Pockets en NASA traagschuim.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-25%
 299,00
-64%
 99,00
-46%
 199,00
-45%
 279,00
-52%
 299,00
-50%
-50%
-53%
 329,00
-46%
 349,00
-50%
 199,00
-51%
 369,00

Ervaar onze 1 persoons matrassen zelf, door daar tot 100 nachten op proef te slapen. En daarmee zeker te weten dat u een goede keuze maakt. Om iedere nacht ontspannen op in slaap te vallen en de volgende ochtend weer fris wakker te worden. Op een matras met een breedte van 90cm, net als in de smallere of juist bredere modellen die er beschikbaar zijn. Speciaal om alleen op te slapen. En bijvoorbeeld om er in de slaapkamer voor te zorgen dat u daar niet te veel ruimte voor hoeft te gebruiken. Als u er ook een (kleding)kast of een bureau bij wilt plaatsen, om de kamer zo uitgebreid mogelijk in te richten. 

Matras voor 1 persoon

Zoekt u een standaard 1 persoons matras of bent u op zoek naar een specifieke maat? Het is altijd een matras voor 1 persoon, om op een fijne en comfortabele manier op te kunnen slapen. Met een gemiddelde, een beperkte of juist een royale breedte. Afhankelijk van de ruimte die er beschikbaar is. En of u veel of juist weinig draait en beweegt in uw slaap. Als belangrijke eigenschap om rekening mee te houden, zodat u een goede nachtrust zal ervaren.  Let bij het 1 persoon matras natuurlijk op de lengte en de breedte, net als op de dikte daarvan. Wij staan bekend om onze extra dikke matrassen. Bijvoorbeeld in 20 tot 25 centimeter dik. Om daarop heerlijk comfortabel te slapen, bijvoorbeeld op een lattenbodem. Met de juiste ondersteuning voor uw lichaam en natuurlijk de zachtheid die u kent van een luxe hotel. Om de volgende ochtend weer fris wakker te worden, om met nieuwe energie de dag in te gaan. 

Afmetingen: voor 1 persoon

Benieuwd naar de populaire afmetingen van het 1 persoons matras? De populairste maat in Nederland is 90 x 200 centimeter. Dat betekent 90 centimeter aan breedte, waaraan u voldoende heeft om vrij te kunnen bewegen. Om naar links en naar rechts te kunnen draaien, iets waar u in uw slaap natuurlijk niets van zal merken. Tip: op zoek naar een meer compact bed voor 1 persoon of mag het bed juist wel wat groter zijn? Er zijn ook modellen in 80cm breedte en zelfs in 70cm breedte beschikbaar. Houd er in dat laatste geval rekening mee dat er eigenlijk sprake is van een kinderbed. Andersom is het mogelijk om een matras in 100cm tot 120cm breedte te bestellen. Waarbij die laatste maat ook wel bekend staat als twijfelaar.  Het is binnen de afmetingen voor een 1 persoons matras minstens zo interessant om goed te kijken naar de lengte. Standaard rekenen we in Nederland met 200cm. En bent u langer dan 185cm of 195cm? Dan is het de moeite waard om gebruik te maken van 210cm of zelfs 220cm. Het zijn de eenpersoonsmatrassen speciaal voor iedereen die langer is. Om daar fijn op te kunnen slapen, met de ruimte in zowel de breedte als de lengte. 

3 populaire soorten matrassen

Binnen de 1-persoonsmatrassen benieuwd naar de populaire soorten die er beschikbaar zijn? We zetten er 3 voor u op een rij:
  • Pocketvering
  • Bamboe-matras
  • 3D Air Pocket

Pocketvering

De populairste keuze in Nederland, bijvoorbeeld dankzij de ondersteuning voor de verschillende lichaamszones. Een fijne keuze binnen de matrassen voor 1 persoon. Met onafhankelijke tonvormige veren, die thermisch zijn gehard. Apart per ‘pocket’ verpakt, waardoor ze stuk voor stuk de ondersteuning kunnen bieden die uw lichaam nodig heeft. 

Bamboe-matras

Een extra ventilerende variant van de pocketveren. Dankzij de afwerking op basis van bamboegrassen. Die staan erom bekend om de warmte in de winter goed vast te houden. En juist uitgebreid te ademen in de zomer, om de temperatuur dan niet te hoog op te laten lopen. Een fijne keuze voor een 1 persoons matras, dat op die manier altijd de juiste temperatuur heeft. 

3D Air Pocket

Op zoek naar een matras voor 1 persoon op basis van hoogwaardig schuim? De 3D Air Pocket-modellen met NASA traagschuim zijn dan een goede keuze. Met schuim dat reageert op lichaamswarmte, om zich naar uw lichaam te vormen en op die manier altijd de juiste ondersteuning te kunnen bieden. 

1 persoons matras kopen

Een 1 persoons matras kopen en daarvoor op zoek naar de populaire materialen en modellen? Ontdek onze lage prijzen voor de hoogste kwaliteit. Omdat we rechtstreeks leveren vanuit de Nederlandse fabriek. Voor fijne matrassen om goed op te slapen, die aan de andere kant niet veel hoeven te kosten. Een goede en goedkope keuze, waar onze klanten ontzettend goed over te spreken zijn. Dankzij de fijne manier waarop ze erop slapen, iets dat u ook zelf natuurlijk kunt ervaren. Maak gebruik van de mogelijkheid om tot 100 dagen proef te slapen. Op een van de 1 persoons matrassen, net als op de andere matrassen bij ons uit het uitgebreide assortiment. Standaard met gratis verzending, net als voor alle andere bestellingen van minimaal €50. Zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Om op een heel goedkope manier lekker te slapen. Door weg te dromen op een 1 persoons matras, net als op de bedden in de andere afmetingen die er beschikbaar zijn.  Vragen over een 1 persoons matras of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.