Veilig betalen

Uw gegevens

Bij Droommatras staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor het hoogste niveau van beveiliging en encryptiemethoden die beschikbaar zijn voor het verwerken van online betalingen. Uw (betalings)gegevens zijn veilig wanneer u uw online aankoop bij ons doet. Als u met een creditcard betaalt, behouden we ons het recht voor een identiteitscontrole uit te voeren.

Veilig betalen

In onze webwinkel kunt u betalen met iDEAL, creditcard maar u kunt ook ( vooruit) betalen door middel van een bankoverschrijving. Wij zijn aangesloten bij betaalprovider Mollie die wereldwijd bekend staat als een van de betrouwbaarste betaalproviders.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Droommatras het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.