Pocketveer matras kopen

Waarom is een nieuwe matras kopen zo belangerijk? We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door. De kwaliteit van de slaap is daarbij belangrijk. Daarom is matras waarop we liggen essentieel van belang om uitgerust wakker te worden en energiek de dag in te gaan. Overigens heb je met nieuwe matras veel voordelen. .

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-25%
 299,00
-64%
 99,00
-46%
 199,00
-45%
 279,00
-52%
 299,00
-50%
-50%
-53%
 329,00
-46%
 349,00
-50%
 199,00

Ontdek de beschikbare pocketvering matrassen, binnen ons uitgebreide assortiment. Met zorg geselecteerd, voor een goed en goedkoop matras om uitstekend op te slapen. Dankzij het beste matras met pocketveren. Zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.

Pocketveren in het matras: wat zijn dat?

De naam geeft het natuurlijk al weg: een pocketvering matras gebruikt pocketveren. Het zijn (stalen) veren in het matras, stuk voor stuk omsloten door een zakje. Het zijn de pockets, die ervoor zorgen dat de veren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

Let op: een matras met pocketvering is niet hetzelfde als een matras met binnenvering. In dat laatste geval zijn de veren met elkaar verbonden. Waardoor ze allemaal tegelijk veren, en ze het lichaam onmogelijk de gewenste ondersteuning kunnen bieden.

De afzonderlijke pocketveren bieden uw lichaam de ondersteuning die het zoekt. Het is een populaire keuze, terwijl u gebruik kunt maken van allerlei betaalbare modellen. Zelfs als u kiest voor een matras met 7 lichaamszones, voor de perfecte ondersteuning van ieder deel van uw lichaam. Door de afzonderlijke pocketveren, die natuurlijk een lange levensduur hebben.

Tip: op zoek naar een extra comfortabel pocketvering matras? Kies een dik matras, bijvoorbeeld met een dikte van 24 centimeter. De langere veren zorgen voor meer comfort, om daar heerlijk op te slapen. Bijvoorbeeld met tonvormige veren, die bovendien thermisch gehard zijn. Het garandeert dat ze weer terugveren naar hun oorspronkelijke vorm, ook nadat u er lang op heeft geslapen.

Matras met pocketvering: breedte die u zoekt

Uiteraard is het matras met pocketvering er precies in de breedte die u zoekt. We zetten een paar populaire maten voor u op een rij:

  • 90 x 200 De populairste maat in Nederland voor een 1-persoonsbed. Met voldoende ruimte om zijwaarts te kunnen bewegen. Terwijl het bed goed past in iedere slaapkamer, omdat het aan de andere kant weinig ruimte inneemt. Een fijne maat voor een pocketveren matras, dat bovendien goed beschikbaar is binnen ons uitgebreide assortiment.
  • 140 x 200 Normaal gesproken alleen slapen, maar af en toe ook samen in het bed kunnen liggen? Dan is de twijfelaar daarvoor het best geschikt. In 140 x 200cm, om daar ook samen goed in te kunnen slapen. Tenminste, als u er normaal gesproken alleen in ligt. Bijvoorbeeld met pocketveren, voor een goede ondersteuning van de verschillende belangrijke lichaamszones.
  • 160 x 200 Op zoek naar het typische matras voor 2 personen met pocketvering? Dan is 160cm breedte de beste keuze. Om beiden goed op te kunnen bewegen, om vrijuit te slapen en de volgende ochtend weer ontspannen en fris wakker te worden. Terwijl het bed aan de andere kant gelukkig niet te veel ruimte in zal nemen. Tip: dit matras staat ook wel bekend als queen size.
  • 180 x 200 De brede keuze voor een 2-persoonsmatras, bijvoorbeeld beschikbaar met pocketvering. Om samen royaler op te slapen, bijvoorbeeld als u relatief veel draait in uw slaap. En als u daar de ruimte voor heeft in de slaapkamer natuurlijk. Tip: dit matras staat ook wel bekend als king size.
  • Extra lengte: 210 en 220 Op zoek naar een langer matras? Een goede keuze als u langer bent dan 1,85 of zelfs 1,95 meter. Gebruik een matras met 210 of zelfs 220cm lengte, in combinatie met een van de populaire breedtematen. Bijvoorbeeld voor een pocketvering matras, om daarop heerlijk weg te dromen.

Comfortabel slapen: lichaamszones

Ons lichaam vraagt voor de verschillende delen om een andere ondersteuning. Van heel zacht en comfortabel, bijvoorbeeld voor de zware delen zoals de heupen en schouders, tot de meer stugge delen om een rechte houding in bed aan te kunnen nemen.

Veel van de matrassen met pocketvering hebben lichaamszones, bijvoorbeeld 9. Op die manier ondersteunen ze elk deel van het lichaam op de wijze waar dat om vraagt. Met een zacht materiaal dat verder in zal zakken of juist met de meer stugge delen die de gewenste ondersteuning bieden. Als ideale keuze om goed op te slapen, waarbij de losse pocketveren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

Tip: meer weten over de verschillende lichaamszones en om welke ondersteuning die in het matras vragen? Vraag het onze specialisten, die u er graag over adviseren.

Pocketvering matras kopen

Pocketvering matras kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? Een speciale uitvoering daarvan is het geneste pocketvering matras. En wilt u meer weten over de pocketveren in het algemeen? We leggen u graag uit wat het is, bijvoorbeeld om dit te vergelijken met (traag)schuim en de andere materialen die er beschikbaar zijn.

Altijd goed van kwaliteit en tegelijkertijd goedkoper dan bij veel andere aanbieders. Omdat we scherp op de kosten letten, voordelig inkopen en een Nederlands product aanbieden. Direct van de fabriek, dus zonder onnodige tussenverkoop. Dat scheelt in de prijs en garandeert de hoogste kwaliteit. Die u tot 100 nachten zelf mag uitproberen, dankzij het proefslapen. Bovendien profiteert u van gratis verzending voor het pocketvering matras, zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken.

Vragen over een pocketvering matras of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.