Tweepersoons matras

2 persoons matras kopen? De fijnste keuze om samen op te slapen en ’s morgens heerlijk fris op wakker te worden. Goed en goedkoop, omdat we rechtstreeks leveren van de Nederlandse fabriek. In de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs, natuurlijk met de keuze uit verschillende populaire materialen en soorten ondersteuning. Om heerlijk op weg te dromen, zonder daar te veel voor te betalen.

Toont alle 12 resultaten

-60%
Vanaf:  139,00

Met 7 comfort optimum matras heeft u elke nacht zekerheid op, optimale comfort, optimale ondersteuning, en optimale frisheid.

-60%
Vanaf:  139,00

Luxor S380 matras is een kwaliteitmatras van 24 cm dik. Door zijn extra dikte en 7 zones pocketveren heeft u elke nacht  zekerheid van optimale comfort en  ondersteuning voor uw hele lichaam.

-35%
Vanaf:  169,00

7 comfort Zilver matras is een exclusief matras met een dikte van 24 cm.Met deze robuste kwaliteitmatras heeft u naast hotelcomfort elke nacht zekerheid van optimale ondersteuning, en optimale friesheid.

-71%
Vanaf:  279,00

Matras om heerlijk op weg te dromen Infinity Airmaxx Gel foam/koudschuim Dit hoge segment matras in combinatie met een bamboe tijk is van absolute topkwaliteit met ultieme slaapcomfort voor jarenlang plezier. Dit matras van hoge kwaliteit is zodanig opgebouwd, dat het geschikt is voor elk lichaamstype. Matras is aan de bovenlaag voorzien van zacht en [...]

Aanbieding!
 672,00  269,00

Kies uw gewenste maat: 160 x 200 cm

-60%
Vanaf:  199,95

Pocketveermatras Pocket 320 voordeelset 2+2  Dit voordeel set bestaat uit twee stuks 7 zone pocketveringmatrassen met een dikte van 20 centimeter. Samen met bijgeleverd luxe hoofdkussens is dit zeer voordelig geprijsd. Zoek je een paar goedkoop kwaliteit matras met alle garanties en nog eens gewoon goed ligt? Dan is dit voordeel set matras het juiste [...]

-50%
Vanaf:  249,00

Traagschuim NASA 7 comfort bamboo matras Heerlijk slapen op een extra dik matras? Het Nasa Traagschuim Bamboo 7 Comfort matras is dan een uitstekende keuze. Dankzij 24 centimeter dikte, waarvan de bovenste 5 centimeter bestaat uit dik, zacht en soepel visco-elastisch traagschuim. Dat zich door de warmte en uw gewicht perfect aanpast aan uw lichaamsvorm. [...]

-36%
Vanaf:  229,00

Matras voor zwaardere mensen (tot 150 kg), de 7 Comfort Premium 150-HR Het 7 comfort premium 150-HR is een 24 cm dik kwaliteit matras speciaal gemaakt voor zwaardere mensen tot 150 kg. Het matras is aan de boven en onder kant voorzien van een 5 centimeter dik HR 45 schuim gecombineerd met extra stevige pocketveren [...]

-56%
Vanaf:  298,00

Het 9 Comfort bamboo HR matras is een exclusief pocketveermatras met een totaal dikte van 21 centimeter.

-56%
Vanaf:  297,00

Het 9 Comfort Bamboo Nasa/Traagschuim Matras is 21 centimeter dik en is zo opgebouwd dat het geschikt is voor elk lichaamstype.

-41%
Vanaf:  425,00

Met 9 zones bamboo pocket latex Matras heeft u elke nacht zekerheid op, optimale comfort, optimale ondersteuning, en optimale frisheid.

-38%
Vanaf:  274,00

Met 9 zones Medical Nasa Aloë vera Matras heeft u elke nacht zekerheid op, optimale comfort, optimale ondersteuning, en optimale frisheid.


Het matras voor 2 personen biedt voldoende breedte, zodat jullie daar samen fijn op kunnen slapen. Inclusief draaien en bewegen, iets dat we ’s nachts allemaal doen. Zonder dat we het door hebben, maar waar we natuurlijk wel de ruimte voor nodig hebben. Op een fijn bed met pocketveren, dankzij het ademende karakter van bamboegrassen of met NASA traagschuim dat zich aanpast aan uw lichaam(swarmte). 

Matras voor 2 personen

Zoekt u een matras voor 2 personen? Om daar samen op te slapen heeft u voldoende breedte nodig. Voor een comfortabele en fijne nachtrust, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. Dankzij onze matrassen meteen uit de Nederlandse fabriek, om daar op een goede en goedkope manier gebruik van te maken.  Speciaal voor twee personen, bijvoorbeeld om midden in de slaapkamer te plaatsen. Op een lattenbodem of een ander ledikant, als ideale basis voor een goed matras. Dat bijvoorbeeld extra dik is, iets waar we bij Droommatras om bekend staan. Met een dikte tot 20 of zelfs 25 centimeter. Zodra het matras extra comfort te bieden heeft, net als de ondersteuning waar de verschillende zones van het lichaam om vragen.  Op basis van verschillende technieken, altijd met de hoge kwaliteit waar u naar zoekt. Iets dat u ook zelf kunt ervaren, door een lange tijd op het matras te proefslapen. Om zeker te zijn van een goede keuze, waarmee u erop kunt vertrouwen dat u daarop heerlijk zal slapen. 

Afmetingen: voor 2 personen

Benieuwd naar de juiste afmetingen van een 2 persoons matras? Het bed moet groot genoeg zijn, zowel in de breedte als in de lengte. De populairste maten zijn 160 x 200cm en 180 x 200cm. Daarvan is de eerste de standaardmaat in Nederland. Een matras dat ook bekend staat als queen size, en voor de meeste mensen voldoende breedte heeft. Dankzij 2x 80cm, waardoor jullie beiden de ruimte hebben om vrijuit te draaien en bewegen.  Zoekt u naar een breder bed voor 2 personen? Dan is een matras in 180 x 200cm waarschijnlijk een goede keuze. Het is de afmeting van 2 eenpersoonsbedden, zodat jullie allebei voldoende ruimte hebben. In een bed dat breder is, en dat daarom vraagt om een grotere slaapkamer. Om er links en rechts goed langs te blijven lopen. Of om ook een (kleding)kast te kunnen plaatsen, net als een luxe stoel of een mooie haard of schouw. Allemaal elementen om rekening m