Tweepersoons matras

2 persoons matras kopen? De fijnste keuze om samen op te slapen en ’s morgens heerlijk fris op wakker te worden. Goed en goedkoop, omdat we rechtstreeks leveren van de Nederlandse fabriek. In de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs, natuurlijk met de keuze uit verschillende populaire materialen en soorten ondersteuning. Om heerlijk op weg te dromen, zonder daar te veel voor te betalen.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-25%
 299,00
-50%
 139,00
-46%
 199,00
-45%
 279,00
-52%
 299,00
-50%
-50%
-53%
 329,00
-46%
 349,00
-50%
 199,00

Het matras voor 2 personen biedt voldoende breedte, zodat jullie daar samen fijn op kunnen slapen. Inclusief draaien en bewegen, iets dat we ’s nachts allemaal doen. Zonder dat we het door hebben, maar waar we natuurlijk wel de ruimte voor nodig hebben. Op een fijn bed met pocketveren, dankzij het ademende karakter van bamboegrassen of met NASA traagschuim dat zich aanpast aan uw lichaam(swarmte). 

Matras voor 2 personen

Zoekt u een matras voor 2 personen? Om daar samen op te slapen heeft u voldoende breedte nodig. Voor een comfortabele en fijne nachtrust, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. Dankzij onze matrassen meteen uit de Nederlandse fabriek, om daar op een goede en goedkope manier gebruik van te maken.  Speciaal voor twee personen, bijvoorbeeld om midden in de slaapkamer te plaatsen. Op een lattenbodem of een ander ledikant, als ideale basis voor een goed matras. Dat bijvoorbeeld extra dik is, iets waar we bij Droommatras om bekend staan. Met een dikte tot 20 of zelfs 25 centimeter. Zodra het matras extra comfort te bieden heeft, net als de ondersteuning waar de verschillende zones van het lichaam om vragen.  Op basis van verschillende technieken, altijd met de hoge kwaliteit waar u naar zoekt. Iets dat u ook zelf kunt ervaren, door een lange tijd op het matras te proefslapen. Om zeker te zijn van een goede keuze, waarmee u erop kunt vertrouwen dat u daarop heerlijk zal slapen. 

Afmetingen: voor 2 personen

Benieuwd naar de juiste afmetingen van een 2 persoons matras? Het bed moet groot genoeg zijn, zowel in de breedte als in de lengte. De populairste maten zijn 160 x 200cm en 180 x 200cm. Daarvan is de eerste de standaardmaat in Nederland. Een matras dat ook bekend staat als queen size, en voor de meeste mensen voldoende breedte heeft. Dankzij 2x 80cm, waardoor jullie beiden de ruimte hebben om vrijuit te draaien en bewegen.  Zoekt u naar een breder bed voor 2 personen? Dan is een matras in 180 x 200cm waarschijnlijk een goede keuze. Het is de afmeting van 2 eenpersoonsbedden, zodat jullie allebei voldoende ruimte hebben. In een bed dat breder is, en dat daarom vraagt om een grotere slaapkamer. Om er links en rechts goed langs te blijven lopen. Of om ook een (kleding)kast te kunnen plaatsen, net als een luxe stoel of een mooie haard of schouw. Allemaal elementen om rekening mee te houden.