Twijfelaar matras

Twijfelaar matras kopen? De ideale keuze om alleen en ook af en toe samen op te slapen. Als compacte keuze voor een tweepersoonsbed, dat ook goed geschikt is om met 1 persoon gebruik van te maken. Beschikbaar met pocketveren en andere comfortabele materialen. Voor een heerlijk ontspannen nachtrust, om de volgende ochtend weer fris wakker te worden.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-25%
 299,00
-64%
 99,00
-46%
 199,00
-45%
 279,00
-52%
 299,00
-50%
-50%
-53%
 329,00
-46%
 349,00
-50%
 199,00

Tip: goedkoop twijfelaar matras gezocht? We leveren direct vanuit de Nederlandse fabriek. Dat garandeert een lage prijs en de hoogste kwaliteit. Die u bovendien zelf kunt ervaren, door tot 100 nachten proef te slapen. Op uw eigen matras, zodat u daarna zeker weet dat u daarmee de juiste keuze maakt. Het matras als twijfelaar zegt niets over de kwaliteit of over de materialen. Het gaat in plaats daarvan om de afmetingen ervan. Daarmee is het geen matras voor een twijfelaar, maar een bed waar u met 1 of 2 personen op kunt slapen. Afhankelijk van hoe het uitkomt, bijvoorbeeld om op de logeerkamer altijd wat extra ruimte aan te kunnen bieden. 

Matras twijfelaar: wat is dat?

‘Wat is een twijfelaar matras?’ Die vraag krijgen we regelmatig van klanten, dus we leggen het graag nog eens uit. Het heeft te maken met de afmetingen van het matras. Een ‘normaal’ 1-persoonsbed meet in Nederland 90 x 200cm. Die breedte is voldoende om er comfortabel in te slapen en bijvoorbeeld genoeg te kunnen bewegen. In onze slaap draaien we regelmatig, waardoor het bed vooral niet te smal mag zijn. Een tweepersoonsbed meet aan de andere kant minimaal 160 x 200 centimeter. En vaak gaat het om 180cm of zelfs om 200cm breedte. Dat betekent dat het bed op die manier veel meer ruimte in de slaapkamer zal innemen. Belangrijk om rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u daar ook nog een (kleding)kast of andere meubels wilt plaatsen.  Het twijfelaar matras valt precies tussen de beide maten in. Standaard met een afmeting van 140 x 200cm, al zijn er ook twijfelaars beschikbaar in 120 x 200cm. In de beide gevallen zijn ze breder dan een standaard matras voor 1 persoon, maar gelukkig niet zo groot als een tweepersoonsbed. Let op: dekbed en een dekbedovertrek kopen voor een matras als twijfelaar? Houd rekening met 20 tot 30cm extra breedte, per kant. Kies een dekbed en overtrek in 160 tot 200cm breedte, om dat links en rechts naast het bed voldoende over te laten hangen. 

Afmetingen: voor 1 tot 2 personen

Een matras twijfelaar kopen? Het is de ideale afmeting voor 1 tot 2 personen. Handig als er af en toe eens iemand blijft slapen. Of als u ook alleen extra royaal wilt liggen, bijvoorbeeld om vrijuit te kunnen bewegen. Door heen en weer te draaien, zonder u zorgen te maken over de zijkant van het bed. Het is daarnaast een populaire keuze voor op de logeerkamer. Die vaak niet zo groot is, waardoor een 2-persoonsbed er niet makkelijk in zou passen. Met een twijfelaar is het toch mogelijk om een ruim matras te plaatsen, waarop het zelfs mogelijk is om met 2 personen te slapen. Voor een enkele keer, als er iemand blijft slapen waarvan u dat misschien niet had verwacht. Of als fijne keuze in de kinderkamer, zodat er voldoende ruimte overblijft voor een (kleding)kast en ook een bureau. 

3 populaire soorten matrassen

Binnen de twijfelaar matrassen heeft u natuurlijk de keuze uit een aantal populaire soorten. We zetten de belangrijkste voor u op een rij:
  • Pocketvering
  • Bamboe-matras
  • 3D Air Pocket

Pocketvering

Een pocketvering twijfelaar matras kopen? De populairste keuze, als goed en goedkoop matras. Met tonvormige veren, die thermisch zijn gehard. Dat betekent dat ze altijd weer terugveren naar hun oorspronkelijke vorm. Met ondersteuning voor de verschillende zones van het lichaam, om daar op een heel comfortabele manier op te slapen.

Bamboe-matras

Extra fris slapen, op een matras dat uitstekend ventileert? Dan is een bamboe-matras een goede keuze. Onder andere als twijfelaar, net als in de andere verschillende afmetingen. Met extra gaatjes in het materiaal, om er lucht doorheen te laten stromen. Als fris en koel matras, bijvoorbeeld tijdens het late voorjaar en in de warme zomermaanden. 

3D Air Pocket

Het 3D Air Pocket-matras combineert pocketveren met NASA traagschuim. Een ideale keuze, dankzij de afwerking met meerdere centimeters schuim dat zich aanpast aan uw lichaam. Door zachter te worden bij aanraking met uw lichaam. En door aan de andere kant voldoende ondersteuning te bieden. 

Twijfelaar matrassen: online kopen

Enthousiast over het twijfelaar matras en wilt u daar graag gebruik van maken in de slaapkamer? Droom er heerlijk op weg, ook door het gewoon eens op uw gemak uit te proberen. En zelf te ervaren hoe de matrassen van de hoogste kwaliteit zijn. Dankzij pocketvering of een van de andere materialen en technieken. Met ondersteuning voor de belangrijke lichaamszones, zodat u daar iedere ochtend heel ontspannen en fris op wakker zal worden. We leveren de twijfelaar matrassen direct vanuit de fabriek in Nederland. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant de laagste prijs voor betaalt. Als het beste van twee werelden, iets dat u natuurlijk zelf kunt ervaren. Dankzij proefslapen op onze matrassen, ook als u op zoek bent naar een twijfelaar. En standaard met gratis verzending, voor alle bestellingen van €50 en meer. Dat betekent dat u daar geen kosten voor hoeft te maken, om heel voordelig een twijfelaar matras te kopen en daarop binnenkort heerlijk weg te dromen.  Vragen over twijfelaar matrassen of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.