Toont alle 2 resultaten

-50%
 149,00
-50%
 149,00

Kindermatrassen

In diverse maten

Een kindermatras kopen? Uw kind, puber slaapt het lekkerst op een goed matras met pocketvering of een foam-matras. Dus zoekt u naar koudschuim, traagschuim of comfortschuim? Met onze matrassen speciaal voor kinderen uit Nederlandse fabriek maakt u een geweldige keuze.

Droommatras voor uw kind

Gun uw kind of puber dat hard aan het groeien is een Droommatras, bijvoorbeeld van 90 x 200 centimeter. Het is de ideale maat voor tieners en andere kinderen. Het is de grootste juniormaat, zodat u zeker weet dat hij of zij goed de ruimte heeft om zonder zorgen te kunnen draaien en bewegen. Wij als Droommatras hebben deze 1-persoonsmatrassen samengesteld met pocketveringen en vernieuwde koudschuim om uw kind optimaal te laten slapen waarbij het lichaam een goede ondersteuning krijgt. Bovendien is ons matras vrij van chemicaliën, is de tijk gewoon wasbaar en zal het matras goed ademen. Het zijn de belangrijke eigenschappen, die ervoor zorgen dat uw kleine iedere nacht heerlijk zal slapen.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte

Bent u benieuwd naar de verschillende maten kindermatrassen? Bekijk de modellen met pocketvering, bijvoorbeeld op basis van de diverse zones voor de ideale ondersteuning van het lichaam. En zoekt u naar koudschuim, traagschuim, gel of het comfortschuim? Ontdek de diverse matrassen en vullingen die zorgen voor de belangrijke ondersteuning.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk

Al onze matrassen voor kinderen zijn anti-allergisch. De afwasbare tijk met rits kunt u er makkelijk af halen, om er zeker van te zijn dat u kleine iedere nacht heerlijk fris zal slapen. Bekijk de matrassen, die u daarmee zo lang mogelijk als nieuw houdt.

Het beste kindermatras: 4 handige tips

Wilt u weten hoe u het beste kindermatras? We zetten 4 handige tips voor u op een rij:

 • Geen chemische stoffen Al onze matrassen zijn vrij van chemische stoffen. Wel zo prettig en bijzonder goed geschikt voor uw kleine, OEKO-TEX 100 gekeurd.
 • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht De goede ondersteuning en belangrijke veerkracht zijn speciaal geschikt om uw kleine goed te laten groeien.
 • Ventilatie: voorkom te veel warmte Uitstekende ventilatie van alle matrassen voorkomt te veel warmte, om ieder seizoen heerlijk te kunnen slapen.
 • Afneembaar tijk om te wassen De tijk van het kindermatras in 90 x 190 neemt u gewoon af, zodat u die kunt wassen en het bed weer fris kan opmaken.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

 • Gratis levering op uw adres
 • 100 dagen proefslapen
 • 10 jaar garantie op het matras
 • Veilig achteraf betalen
 • Snelle levering
 • Nederlands fabricaat
 • Scherpe prijzen, beste kwaliteit