Matrassen 100 dagen proefslapen

Het beste is het om thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, de matras aantal weken uit te proberen. In het begin is dat waarschijnlijk wennen omdat u door een zogenaamde houdingcorrectie periode heen moet.

Uw lichaam heeft de verouderingspunten van uw oude matras met automatische lichaamscorrecties opgevangen. De spiergroepen die hierbij dienst deden, hoeven dat niet meer te doen. Daarentegen worden andere spiergroepen weer, zoals het hoort, actief ondersteund door de nieuwe matras.

De houdingcorrectie periode kan wel 3 tot 4 weken duren.Uit ervaring van onze klanten kunnen we zeggen dat negen van tien keer ligt de matras vanaf de eerste nacht al heerlijk. Enkele gevallen kan voor komen dat mensen erg gewend zijn aan hun oude matras waardoor het verschil te groot voelt .Voor die mensen is eingelijk 100 dagen proefslapen bedoeld om houdingcorrectie te verbeteren. In dat geval dient u echt minimaal 3 weken op slapen om goed te kunnen beoordelen of het betreffende matras goed voor u is. De proeftijd moet dus minimaal 3 weken zijn en niet korter!. Dat houd dus in na 3 weken uitproberen mag je uitverpakt en gebruikte matrassen en toppers toch nog terug sturen waar dat elders niet meer mogelijk is. 100 dagen proefslapen gaat in van af de leverdatum van het matras en topdekmatras.

Heeft u meerdere matrassen in een keer besteld hiervoor geld  100 dagen proefslapen maximaal voor een set van u bestelling (mits deze geen afwijkende maten zijn). Een set bestaat uit 2x eenpersoons of 1x tweepersoonsmatras .