Matras 80x200

Een heerlijk pocketvering matras 80 x 200 met 7 comfort zones die steun geven op de juiste druk punten van het lichaam. Lekker slapen op een goed matras is erg belangrijk. Bij Droommatras vinden wij het belangrijk dat je uitgerust wakker wordt op je nieuwe matras. Al onze matrassen zijn van Nederlands fabricaat direct uit de fabriek.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-50%
 179,00
-50%
 249,00
-50%
 430,00
-50%
-50%
-50%
-59%

Uitgerust wakker worden? Kies je matras 80 x 200 bij Droommatras. Nederlands fabricaat

Een heerlijk pocketvering matras met 7 comfort zones die steun geven op de juiste druk punten van het lichaam. Lekker slapen op een goed matras is erg belangrijk. Bij Droommatras vinden wij het belangrijk dat je uitgerust wakker wordt op je nieuwe matras.

Al onze matrassen zijn van Nederlands fabricaat en wordt direct geleverd uit onze fabriek. Voor mooie aanbiedingen kun je kijken naar de verschillende matrassen in de maat 80 x 200.

Veel keuze uit 80 x 200 matrassen

Pocketvering matrassen 80 x 200 vind je op deze pagina. Wist je dat heel veel bedrijven schuimmatrassen verkopen omdat deze matrassen veelal uit het buitenland komen? Dit zijn vaak goedkope matrassen waarvan de kwaliteit niet al te best is. Ze kunnen maanden lang in een magazijn opgeslagen worden. Puur voor het gemak van het bedrijf dat dit soort matrassen verkoopt. Bij Droommatras denken wij aan onze klanten en produceren wij alleen echte hele goede pocketvering matrassen uit onze eigen fabriek in Nederland. Alle pocketvering matrassen hebben verschillende zones zodat jij goed kunt slapen met de juiste ondersteuning. Heb je toch nog vragen over koudschuim matrassen, traagschuim matrassen of polyether matrassen? Onze klantenservice kan jou altijd meer informatie geven.