Matras 80x200

Een heerlijk pocketvering matras 80 x 200 met 7 comfort zones die steun geven op de juiste druk punten van het lichaam. Lekker slapen op een goed matras is erg belangrijk. Bij Droommatras vinden wij het belangrijk dat je uitgerust wakker wordt op je nieuwe matras. Al onze matrassen zijn van Nederlands fabricaat direct uit de fabriek.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-50%
 179,00
-50%
 249,00
-50%
 430,00
-17%
-50%
-50%
-50%
-59%

Een comfortabel matras is essentieel voor een goede nachtrust. Tijdens de nacht laad je je batterij op en kan je er weer met volle kracht tegenaan de volgende dag. Wil jij jouw slaapkamer ook omtoveren tot een oase van rust en stilte? Dit begint bij het kiezen van een optimale 80x200 matras!

Ons assortiment aan 80x200 matrassen

Het kopen van een eenpersoons matras 80x200 is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel dingen waar je allemaal op moet letten, zodat je uiteindelijk jouw parel gevonden hebt die precies aan jouw wensen en eisen voldoet. Wij van Droommatras hebben verschillende soorten 80x200 matrassen te koop, zodat er altijd een matras bij zit dat jou op het lijf geschreven is. Je kan het zo gek maken als je zelf wil! Wij hebben een matras 80x200 beste koop, maar ook matrassen voor een wat groter budget. Bij ons vind je de unieke match voor jouw slaapbehoeften, zodat je elke ochtend uitgerust de dag kan beginnen. Hieronder een kort overzicht van de typen 80x200 matrassen die wij aanbieden:

Pocketvering

Dit type matras wordt gekenmerkt door een stel veren die afhankelijk van elkaar in de matras zijn verwerkt. De veren kunnen dan ook los van elkaar bewegen. Door de samenstelling van de veren zitten er veel open ruimtes in het matras, waardoor de luchtdoorlating en vochtregulatie optimaal is. Vaak hebben deze matrassen ook aparte zones voor de schouders en heupen, zodat ieder lichaamsdeel er comfortabel bij ligt. Een ander groot voordeel is dat dit materiaal geschikt is voor mensen uit alle gewichtscategorieën. Iedereen wordt uitgerust wakker na een nachtje op dit heerlijke 80x200 matras.

Traagschuim

Traagschuim matrassen focussen zich op de drukpunten van je lichaam. Ze zoeken de plekken van het lichaam op die extra ondersteuning behoeven, zodat het lichaam optimaal wordt ondersteund. Na een nachtje slapen, word je dus fris en fruitig wakker zonder al te stijve spieren. Het matras beweegt goed mee, zodat er geen kans is dat je 's nachts wakker wordt door een hard matras tijdens het omdraaien.

Bamboe

Dit matras is zijdezacht en is een waar feestje om op te mogen slapen. Het is een erg zacht matras waardoor deze heerlijk aanvoelt. Ook is het een duurzaam matras: het belast het milieu niet tot nauwelijks. De bamboevezels in het matras zijn soepel en zacht, waardoor iedere nacht op dit matras een traktatie aan jezelf is.

Koudschuim

Dit type matras is erg populair. Het is een erg veerkrachtig matras waardoor het lichaam goed wordt ondersteund. Bovendien is de luchtdoorlating ook van hoge kwaliteit, wat voor veel ligcomfort zorgt. Ben jij iemand die veel draait in zijn of haar slaap, of snel last heeft van zijn of haar rug? Dan is dit matras zeker het overwegen waard. Rugslapers geven vaak de voorkeur aan een medium-stevig matras, terwijl buikslapers vaker gaan voor een zachter matras om de heupen niet te veel te belasten.

Matras 80x200 geschikt voor eenpersoonsbed

De meest natuurlijke manier om het 80x200 matras te plaatsen is in een eenpersoonsbed. Het matras zal niet breed genoeg zijn voor twee personen en biedt daarvoor ook niet genoeg ruimte voor een prettige slaapervaring. Deze parel van een matras is dan ook de perfecte match voor een eenpersoons bed. De 80x200 matras is dan ook als een vis in het water in dit type bed.

Duurzame en betaalbare 80x200 matrassen

Er hangt niet per se een duur prijskaartje aan een comfortabel matras. Een matras 80x200 goedkoop krijgen klinkt als een onmogelijke opgave, maar dat is helemaal niet het geval. Wij van Droommatras hebben verschillende matrassen in de aanbiedingen die voor elk budget geschikt zijn. Ook mensen met een kleinere beurs zijn bij ons aan het juiste adres voor een fijne 80x200 matras. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Een 80x200 matras beste koop vind je ongetwijfeld in onze showroom: je zal steil achterover slaan als je onze prijzen ziet. Zo goedkoop, dat klinkt bijna als te mooi om waar te zijn. Toch is het zo!

Ons aanbod aan koudschuim matrassen

Droommatras is koploper op het gebied van koudschuim matrassen. Een koudschuim matras 80x200 is een populaire keuze, want zo'n matras ligt prinsheerlijk. Het materiaal zorgt ervoor dat het zich perfect naar je lichaam gaat vormen, zodat alle ledematen er comfortabel bij liggen. Het is een veerkrachtig matras dat het lichaam goede ondersteuning kan bieden. Wij beschikken over de grootste collectie koudschuim matrassen. Ontdek nu zelf alle voordelen van dit geweldige 80x200 matras! Bij vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice.