Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

-25%
 299,00
-64%
 99,00
-46%
 199,00
-45%
 279,00
-52%
 299,00
-50%
-50%
-53%
 329,00
-46%
 349,00
-50%
 199,00

Matrassen

Matras kopen? Binnen ons uitgebreide assortiment matrassen vindt u altijd het model waar u naar op zoek bent. Met de juiste belangrijke eigenschappen en natuurlijk in de afmetingen die u nodig heeft. Voor de lengte en de breedte, net als voor de dikte waar u naar zoekt. Zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt, omdat we rechtstreeks leveren vanuit de Nederlandse fabriek. Goed en goedkoop, om een nieuw matras te kopen waarop u weer heerlijk zal slapen en waarop u de volgende ochtend fris wakker zal worden.

Tip: een goed matras kopen en benieuwd waarop te letten? Onze slaapspecialisten leggen het u graag uit, om de juiste keuze te maken. En om het zelf te ervaren, dankzij de mogelijkheid om tot 100 dagen proef te slapen.

Let goed op de verschillende afmetingen die er beschikbaar zijn, net als op de populaire soorten matrassen. Die we natuurlijk voor u op een rij zetten, om een matras te kopen waarop u heerlijk weg zal dromen. Net als de rest van onze tevreden klanten, die u graag aangeven waarom ze ook hun volgende matras online kopen.

“Heel fijn bedrijf! Vragen worden snel en professioneel beantwoord. Snelle levering en wat het allerbelangrijkste is: heel fijne matrassen, met recht een droommatras!” Gonny, Groningen

Goed matras: waarop letten?

Een goed matras kopen en benieuwd waarop te letten als u een nieuwe zoekt? Het is allereerst belangrijk om een goede balans te vinden tussen comfort en ondersteuning. Natuurlijk moet het matras lekker liggen. Tegelijkertijd is het belangrijk om het lichaam op de juiste manier te ondersteunen, om de ruggengraat in een zoveel mogelijk rechte lijn te brengen. Dankzij ondersteuning voor de zwaardere delen, zoals de heupen en de schouders.

Belangrijk is bijvoorbeeld de dikte van het matras. Bij Droommatras staan we bekend om de dikke matrassen, tot 20 of 25cm. Dat combineert een goede ondersteuning en uitgebreid comfort. Voor een nieuw matras om goed op te slapen, zonder dat dit aan de andere kant veel hoeft te kosten.

Afmetingen: voor 1 tot 2 personen

Op zoek naar een nieuw matras in een specifieke afmeting? We zetten de populairste keuzes voor 1 tot 2 personen op een rij:

  • 90 x 200 De standaardkeuze voor een 1 persoons matras. Met voldoende ruimte om er vrij in te bewegen, bijvoorbeeld om in uw slaap te kunnen draaien. Zonder dat het matras aan de andere kant veel ruimte in de (slaap)kamer hoeft in te nemen. Bekijk hier de 90 x 200 matrassen.
  • 140 x 200 Een typische twijfelaar, waarin het mogelijk is om met 1 persoon of met 2 personen te slapen. Bijvoorbeeld als u twijfelt, of als er niet genoeg ruimte is voor een volledig tweepersoonsbed. En in de logeerkamer, om 1 of 2 anderen te laten slapen als dat zo uitkomt. Bekijk hier de 140 x 200 matrassen.
  • 160 x 200 De standaard Nederlandse afmeting voor een nieuw matras voor twee personen. Staat ook wel bekend als queen size, waarin jullie samen goed kunnen slapen. Met voldoende ruimte om vrij te draaien en te bewegen. Bekijk hier de 160 x 200 matrassen.
  • 180 x 200 De grotere keuze voor een tweepersoonsbed, dankzij meer ruimte in de breedte. Op basis van twee keer een eenpersoonsbed. Staat ook wel bekend als king size. Houd er rekening mee dat de slaapkamer hier wat groter voor moet zijn. Bekijk hier de 180 x 200 matrassen.
  • Extra lengte: 210 en 220 Langer dan 185 of zelfs 195cm? Dan is het verstandig om goed te kijken naar de langere matrassen. Door een matras te kopen in 210cm of zelfs in 220cm, en in de lengte voldoende de ruimte te hebben.

3 populaire soorten matrassen

Het is verstandig om goed naar de afmetingen te kijken, net als naar de soorten matrassen die er beschikbaar zijn. We zetten 3 populaire mogelijkheden voor u op een rij:

  • Pocketvering
  • Bamboe-matras
  • 3D Air Pocket

Pocketvering

Een nieuw matras kopen en gebruik maken van pocketveren? Het zijn thermisch geharde tonvormige veren. Apart ‘verpakt’ in een pocket. Om ze los van elkaar te laten veren, zodat ze ieder deel van het lichaam de juiste mate van ondersteuning bieden.

Bamboe-matras

Een pocketvering matras, met een belangrijke toevoeging. Een meer ademend model, dat koel en fris blijft op het moment dat de temperaturen buiten (en binnen) op beginnen te lopen. Dankzij het gebruik van bamboegrassen. Met heel kleine gaatjes, die zorgen voor meer ventilatie van het materiaal.

3D Air Pocket

Een combinatie van pocketveren en NASA traagschuim, met 3D Air Pockets om een geweldig comfort te bieden. Het schuim vormt zich naar uw lichaam en lichaamswarmte. Om zachter te worden als dat nodig is. En op de andere momenten de ondersteuning te bieden om weer fris wakker te worden.

Matrassen: online jouw matras kopen

Enthousiast over de verschillende matrassen binnen ons uitgebreide assortiment? U kunt een goed en goedkoop matras kopen, dat bij ons altijd rechtstreeks van de Nederlandse fabriek komt. Het betekent dat u de laagste prijs betaalt, voor de hoogste kwaliteit. Als perfecte keuze om goed op te slapen en heerlijk op weg te dromen. Zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen, en natuurlijk met de mogelijkheid om dit zelf te ervaren. Dankzij de mogelijkheid om 100 dagen proef te slapen, zodat u zeker weet dat u daarmee de juiste keuze maakt.

Een matras kopen en benieuwd waarop te letten? Onze slaapspecialisten denken graag met u mee, ook als u zoekt naar speciale ondersteuning. Of een materiaal dat meer ademt, warmer blijft of een aantal andere eigenschappen combineert. Voor een bed om in weg te dromen, en om alvast van voor te genieten voordat u kunt gaan slapen. En om de volgende dag weer fris wakker te worden, met de energie om er goed tegenaan te gaan.

Vragen over matrassen of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.