Enig resultaat

-54%
 179,00

Kindermatras in 90 x 190

Kindermatras kopen in 90 x 190 1-persoons met koudschuim en pocketveringen? Het is de ideale maat voor tieners, als u zoekt naar een matras op het juniorbed. Met onze matrassen uit Nederlandse fabriek kiest u voor de beste kwaliteit, bijvoorbeeld met pocketveren of in een van de foam-soorten voor een fijn comfort in 90 x 190 cm.

Droommatras voor uw kind 90 x 190 cm

Zoekt u een Droommatras 90 x190 cm om uw kind mee te verwennen? Dankzij de afneembare tijk met rits kunt u die makkelijk wassen, om het bed iedere keer weer heerlijk fris op te maken. Ondertussen zorgt het matras voor de juiste ondersteuning door de vernieuwde koudschuim en pocketveringen met 7 zones en zorgt u met 90 x 190 centimeter voor een model dat in ieder geval groot genoeg is.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte matras 90 x 190 cm

We hebben een 90 x 190 eenpersoons kindermatras in ieder type, zodat u dit goed af kunt stemmen op de specifieke slaapbehoefte. Dus zoekt u naar pocketvering, traagschuim, koudschuim of comfortschuim? Wij helpen u het matras te kopen waarmee u kiest voor kwaliteit. Heeft u hulp nodig? Wij zijn 7 dagen per week online geopend voor persoonlijk advies van 9.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens werktijden kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 90 x 190 cm

Onze matrassen 1-persoons pocketveringen met koudschuim zijn allemaal anti-allergisch en daarmee bijzonder goed geschikt voor kinderen. De tijk 90 x 190 cm is gewoon afneembaar met rits, zodat u die zonder problemen kunt wassen. Zo maakt u het bed de volgende keer weer fris op, voor een matras in 90 x 190 centimeter waarop kinderen altijd heerlijk zullen slapen.

Het beste kindermatras in 90 x 190: 4 handige tips

Zoekt u het beste kindermatras in 90 x 190? Met een paar handige tips weet u zeker dat u daarvoor de juiste keuze maakt:

 • Geen chemische stoffen Al onze matrassen zijn vrij van chemische stoffen. Wel zo prettig en bijzonder goed geschikt voor uw kleine, OEKO-TEX 100 gekeurd.
 • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht De goede ondersteuning matras 90 x 190 cm en belangrijke veerkracht zijn speciaal geschikt om uw kleine goed te laten groeien.
 • Ventilatie: voorkom te veel warmte Uitstekende ventilatie van alle matrassen voorkomt te veel warmte, om ieder seizoen heerlijk te kunnen slapen.
 • Afneembaar tijk om te wassen De tijk van het kindermatras in 90 x 190 neemt u gewoon af, zodat u die kunt wassen en het bed weer fris kan opmaken.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

 • Gratis levering op uw adres
 • 100 dagen proefslapen
 • 10 jaar garantie op het matras
 • Veilig achteraf betalen
 • Snelle levering
 • Nederlands fabricaat
 • Niet duur, beste kwaliteit