Enig resultaat

-50%
 149,00

Kindermatras in 70 x 190

Het kleinste kindermatras kopen in 70 x 190? Geschikt voor tieners en andere kinderen, waarvoor u op zoek bent naar een matras in een niet te groot bed. Uiteraard heeft u de keuze uit pocketveren en de verschillende soorten foam zoals gel, traagschuim, NASA, comfortschuim en koudschuim, die bij ons altijd vrij zijn van chemicaliën. Bovendien is de tijk afneembaar, wat u de mogelijkheid biedt om die weer lekker schoon en fris te wassen.

Droommatras 70 x 190 cm voor uw kleine

Gunt u uw kleine ook een Droommatras van 70 x 190 cm? Rechtstreeks uit onze Nederlandse fabriek en daarom van de beste kwaliteit, waar we zelf streng op toezien. De matrassen in 70 x 190 zijn speciaal geschikt voor kinderen, die u daarmee toch voldoende vrijheid wilt bieden om zich lekker te bewegen. Bovendien kunt u rekenen op voldoende comfort en toch de juiste ondersteuning, omdat die altijd goed met elkaar in balans zijn.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte matras 70 x 190 cm

De pocketveringen kindermatrassen in 70 x 190 cm zijn er voor iedere slaapbehoefte. Dus zoekt u naar de foam-matrassen, traagschuim, koudschuim of comfortschuim? Voor dit kindermatras 70 x 190 cm hebben wij gekozen voor de vernieuwde generatie koudschuim met pocketveringen met ondersteuning voor de verschillende zones in het lichaam. Het betekent de beste ondersteuning voor uw kleine in bed, op een matras dat ondertussen goed ventileert en daardoor lekker koel aan blijft voelen.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 70 x 190 cm

Ieder matras dat u online kunt bestellen bij Droommatras is standaard anti-allergisch. Dat betekent dat u kleine daar geen last van zal hebben, bijvoorbeeld op de kindermatrassen in 70 x 190. Het is een fijne en hygiënische keuze, ook omdat u de tijk daarvan makkelijk af kunt nemen. Was de tijk van 70 x 190 cm in de wasmachine, waarna u het bed er weer mooi schoon mee op kunt maken. Ook na een eventueel ongelukje in bed, om u daarover niet meer druk te hoeven maken.

Het beste kindermatras in 70 x 190: 4 handige tips

Benieuwd waar u op moet letten om het beste kindermatras in 70 x 190 te kopen? We zetten het voor u op een rij, aan de hand van de unieke eigenschappen van onze matrassen:

  • Geen chemische stoffen Het kindermatras in 70 x 190 is natuurlijk vrij van chemische stoffen, dus niets schadelijks om u zorgen over te hoeven maken.
  • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht Kinderen slapen het best bij voldoende ondersteuning en veerkracht, dus dat is precies wat de matrassen 70 x 190 cm bieden.
  • Ventilatie: voorkom te veel warmte Goede ventilatie in de matrassen voor kinderen voorkomt dat ze te warm worden, om er lekker fris op wakker te worden.
  • Afneembaar tijk om te wassen De afneembare tijd maakt het makkelijk om het kindermatras in 70 x 190 daarna weer fris op te maken.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

  • Gratis levering op uw adres
  • 100 dagen proefslapen
  • 5 jaar garantie op het matras
  • Veilig achteraf betalen
  • Nederlands fabricaat
  • Scherpe prijzen, hoge kwaliteit