Enig resultaat

-50%
 169,00

Peutermatras in 70 x 160

Peutermatras kopen in 70 x 160? Het is een matras voor de kleinste kinderen, dat u goed kunt gebruiken in een ledikant of ander klein bed. Onze matrassen bestelt u rechtstreeks vanuit de Nederlandse fabriek, waarmee u zeker weet dat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Droommatras 70 x 160 cm voor uw kleine

Je gunt uw kleine natuurlijk de beste slaap, dus daar hoort een geweldig matrasje bij. De koudschuim matrassen voor peuters in 70 x 160 zijn dan een uitstekende keuze. Met de keuze uit verschillende soorten foam zorgt u in ieder geval voor de juiste ondersteuning. Bovendien kunt u de tijk van het koudschuim matras van 70 x 160 cm gewoon afnemen om die te wassen en zorgen we er natuurlijk voor dat ieder product volledig vrij is van chemicaliën en schadelijke stoffen doordat alle stoffen OEKO-TEX 100 gekeurd zijn.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte matras 70 x 160 cm

We hebben een peutermatras in 70 x 160 voor iedere slaapbehoefte, dus vergelijk online op uw gemak de verschillende materialen. Zoek u naar traagschuim, koudschuim, gel of een comfortschuim? Wij bieden u de keuze en onze klantenservice staat 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 uur voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden zowel online als telefonisch (tijdens kantoor tijden).

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 70x160 cm

Ieder peuter- en kindermatras in bijvoorbeeld 70 x 160 dat u kiest is standaard helemaal anti-allergisch. Daar heeft uw kleine dus in ieder geval geen last van. En gebeurt er een keer een ongelukje of vindt u het gewoon een fris idee om de tijk regelmatig te wassen? U haalt die er met een rits zonder problemen af, dus u kunt het wassen in de wasmachine.

Het beste peutermatras in 70 x 160: 4 handige tips

Je wilt natuurlijk het beste peutermatras voor uw kleine, bijvoorbeeld in 70 x 160. Met 4 handige tips weet u zeker dat u de juiste keuze maakt:

  • Geen chemische stoffen Onze matrassen zijn helemaal vrij van chemische stoffen, dus niets schadelijks om u zorgen over te hoeven maken.
  • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht Het matras 70 x 160 cm is heerlijk comfortabel, en tegelijkertijd voorzien van voldoende ondersteuning en veerkracht.
  • Ventilatie: voorkom te veel warmte De goede ventilatie voorkomt te veel warme, om ook in het voorjaar en de zomer lekker te blijven slapen.
  • Afneembaar tijk om te wassen De tijk neemt u eenvoudig af, zodat u het 70 x 160 peutermatras daarna weer lekker fris op kunt maken.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

  • Gratis levering op uw adres
  • 100 dagen proefslapen
  • 5 jaar garantie op het matras
  • Veilig achteraf betalen
  • Nederlands fabricaat
  • Mooie aanbiedingen, hoge kwaliteit