Enig resultaat

-50%
 165,00

Peutermatras in 70 x 150

Peutermatras kopen in 70 x 150? Het is een fijne kleine maat, waarmee u een comfortabel bedje voor uw kleine inricht. Dus zoekt u naar een goed matras? Met de producten rechtstreeks uit Nederlandse fabriek bij Droommatras kiest u een matras van 70x150 cm voor het beste en kunt u bijvoorbeeld rekenen op een tijk die u gewoon kunt afnemen en dus in de machine kunt wassen.

Droommatras voor uw kleine 70 x 150 cm

Met onze producten kiest u voor een Droommatras voor uw kleine. Bijvoorbeeld in 70 x 150 centimeter, om het ledikant of kleine bedje daarmee heerlijk comfortabel op te maken. De matrassen van 70 x 150 zijn altijd anti-allergisch en hebben uitstekende ventilatie, onafhankelijk van het materiaal voor de vulling en ondersteuning dat u kiest. Zo maakt u een goede keuze, voor een bedje dat u daarnaast lekker schoon en fris kunt houden. De matrassen van Droommatrassen zijn vrij van chemische stoffen doordat ze OEKO-TEX 100 gekeurd zijn, wel zo’n fijn idee als uw kleintje lekker en veilig kan slapen.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte 70 x 150

We hebben de 70 x 150 cm peutermatrassen in ieder type waar u naar op zoek bent. Bent u dus op zoek naar een van de foam-materialen, zoals traagschuim, koudschuim of het comfortschuim? U vindt bij ons het ideale matrasje. Zo kunt u uw kleine heerlijk laten slapen, op de matrassen die bijvoorbeeld anti-allergisch zijn. Speciaal voor de aller kleinste wordt er in een matrasje van 70 x 150 cm gebruik gemaakt van de nieuwe generatie koudschuim om uw kind een goede lighouding te garanderen.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 70 x 150 cm

Ieder matras is anti-allergisch, dus ook de modellen voor peuters en baby’s. Zoekt u een klein matras koudschuim van 70 x 150 cm waarop uw kleine heerlijk zal slapen en nergens last van zal hebben? Dan maakt u hiermee gegarandeerd een goede keuze. Bovendien is de tijk van het matrasje gewoon afneembaar, zodat u die in de wasmachine kunt wassen. Het is de beste manier om uw kleine de volgende keer weer lekker fris te laten slapen op het peutermatras in 70 x 150.

Het beste peutermatras in 70 x 150: 4 handige tips

Zoekt u het beste peutermatras in 70 x 150 en bent u benieuwd waarop te letten? We zetten een paar handige tips voor u op een rij:

 • Geen chemische stoffen Onze matrassen van o.a. 70 x 150 cm zijn altijd vrij van chemische en schadelijke stoffen door de OEKO-TEX 100 gekeurde stoffen, dus ook die voor uw peuter of baby.
 • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht Natuurlijk ligt het matrasje lekker comfortabel. Ondertussen kunt u rekenen op de juiste ondersteuning en veerkracht.
 • Ventilatie: voorkom te veel warmte Te veel warmte is voor niemand fijn, zeker niet voor uw kleine. Dankzij de goede ventilatie blijft het matras ook op warme dagen lekker koel.
 • Afneembaar tijk om te wassen De tijk van het 70 x 150 peutermatras kunt u er makkelijk af halen, om die in de machine weer schoon en fris te wassen.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

 • Gratis levering op uw adres
 • 100 dagen proefslapen
 • 5 jaar garantie op het matras
 • Veilig achteraf betalen
 • Nederlands fabricaat
 • Levering direct uit de fabriek
 • Goedkoop tegen hoge kwaliteit