Beste pocketvering matras: hoe maak je een goede keuze?

Beste pocketvering matras kopen? We krijgen bij Droommatras regelmatig vragen over wat pocketveren zijn, bijvoorbeeld welke voordelen ze bieden en hoe je de beste keuze maakt.

Voor een pocketvering matras of een van de andere vullingen. Waarover we je graag adviseren, en die je natuurlijk zelf uitgebreid kunt uitproberen. 

Wat zijn pocketveren?

Pocketveren zijn stalen tonvormige veren, die zijn verpakt in pockets. Daarmee zijn het zakjes ongeweven synthetisch materiaal, waarvan de veren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Het garandeert een geweldig comfort, met de juiste ondersteuning voor iedere zone van het lichaam.

Het pocketvering matras heeft een rand van schuim, waarmee die dient om de pocketveren op hun plaats te houden. Het aantal windingen van de veer en de dikte van de staaldraad bepalen de stevigheid van het matras, waardoor je de keuze hebt uit zachtere en meer stevige modellen. 

Goede pocketvering matras: wat zijn de voordelen?

Een goede pocketvering matras kiezen en benieuwd naar de voordelen? We zetten de 3 belangrijkste op een rij:

  • Duurzame keuze: lange levensduur
    Pocketveren zijn thermisch gehard. Zodat de inwendige spanning die er tussen de onderlinge moleculen ontstaat garandeert dat ze na belasting naar hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Jarenlang, voor een uitgebreide technische levensduur van deze duurzame keuze. 
  • Ondersteuning van lichaamszones
    Een pocketvering matras heeft stalen veren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Zodat de juiste ondersteuning ontstaat in bijvoorbeeld 7 zones. Precies wat je lichaam nodig heeft, om in het bed heerlijk weg te dromen. 
  • Comfortlaag in het matras
    Veel mensen slapen het beste in een pocketvering matras. Dankzij de comfortlaag bovenop de stalen veren, die voorkomt dat je daar in bed iets van zal voelen. Terwijl ze wel zorgen voor de belangrijke ondersteuning. 

Tip: benieuwd naar het beste pocketveren matras om op te slapen? Dat kun je alleen zelf ervaren, door de keuze uitgebreid uit te proberen. Zodat je met ieder pocketvering matras ondanks onze lage prijzen kunt rekenen op zeer hoge kwaliteit. 

Beste pocketvering matras: 100 dagen proefslapen

Je zoekt het beste pocketveringmatras. Genest of met andere belangrijke eigenschappen, waarover we je graag adviseren.

En de beste manier om een goede keuze te maken? We bieden je de mogelijkheid tot 100 dagen proefslapen. Zodat jouw lichaam er goed aan kan wennen. Waardoor je zelf ervaart waarom onze klanten zo enthousiast zijn over onze goedkope pocketverenmatrassen van de hoogste kwaliteit. 

Vragen over het beste pocketveringmatras of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.