Micropercal dekbed kopen? Een heel fijn materiaal om lekker onder weg te dromen en uitstekend onder te slapen. Dankzij de combinatie van twee belangrijke eigenschappen, die de basis vormen voor een goede nachtrust.

Benieuwd wat micropercal is? Het is een andere naam voor microvezel, een materiaal dat u terugvindt in steeds meer dekbedden. Als vulling bij een hoogwaardige katoenen tijk. Om samen te zorgen voor een fijn dekbed, dat zowel anti-allergisch, stofvrij als goed warmte- en vochtregulerend slaapt.

Wat is micropercal?

Een micropercal dekbed of exemplaar van microvezel is een kunstmatig alternatief voor katoen van de hoogste kwaliteit. Met fijne vezels, die anti-allergisch zijn. Ze zijn vrij van allergenen en trekken bovendien geen stof aan, waardoor u daar in bed veel minder last van zal hebben.

Aan de andere kant combineert het materiaal een aantal fijne eigenschappen van katoen. U kunt denken aan een goede vochtregulatie, net als de mogelijkheid om warmte te reguleren. Op die manier slaapt een micropercal dekbed in de zomer heerlijk koel, terwijl het er in de winter voor zorgt dat u het niet koud zal krijgen. 

Tip: optimaal gebruik maken van een dekbed van micropercal? Kies een 4-seizoenendekbed. Dat bestaat uit twee dekens, die u kunt combineren tot een warme winterdeken. De rest van het jaar gebruikt u de dikkere van de twee. En wordt het warm in de zomermaanden? De dunste deken is dan goed geschikt om lekker koel te blijven. 

Micropercal dekbed kopen

Zo’n dekbed kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben de producten in de meeste gevallen op voorraad, zodat u er zo snel mogelijk heerlijk onder kunt slapen. Met de voordelen van microvezel en percal katoen. Voor een ademende stof en fijne vulling, die zowel in de zomer als in de winter goed te gebruiken is.

Vragen over een micropercal dekbed of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.