Waarom is een bamboe dekbed een goede keuze?

Bamboe dekbedden hebben veel voordelen, 5 redenen om hier te kiezen voor jou op een rij

Niks is zo fijn om heerlijk weg te dromen onder een heerlijk dekbed, maar waarom zou je kiezen voor een dekbed met een bamboe tijk? Bamboe is een natuurlijk product en alleen dat idee zal extra lekker slapen. Wij hebben alle verdere voordelen van een bamboe dekbed voor je op een rijtje gezet:

  1. Een bamboe dekbed zorgt voor een uitstekende vochtregulatie waardoor je veel minder zult zweten in de nacht. Door de goede lucht circulatie zul je veel lekkerder slapen.
  2. Doordat de bamboe vezels heel goed ademen kan het veel beter het lichaamstempratuur reguleren waardoor het in de winter de warmte wat meer vast houdt en in de zomer de warmte juist meer afvoert. Een bamboe dekbed is daarom een zeer fijn dekbed het hele jaar door en te gebruiken voor alle seizoenen.
  3. Bamboevezels voelen zeer zacht aan waardoor je bamboe dekbed ook exrra lekker zacht en glas aanvoelt. Doordat het zo zacht aanvoelt kunnen mensen met pijnlijke drukpunten dit als zeer prettig ervaren.
  4. De tijk van een bamboe dekbed is opgebouwd uit onder andere bamboevezels die van zichzelf hypoallergene eigenschappen hebben, waardoor het geschikt is voor mensen met een allergie of mensen die overgevoelig zijn. Bamboe bezit al deze eigenschappen van nature
  5. Bamboe is een natuurlijk product en daardoor ook een ‘groene’ keuze, met dit idee slaap je wel zo lekker!

Wil je ook een matras of topper kopen? Bij Droommatras heb je de keuze uit een breed assortiment. Dat geldt voor pockets met koudschuim en in combinatie met traagschuim of gel. Ontdek online de matrassen die je kunt bestellen.

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassen, dekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.