Rugklachten? Online een matras kopen

medisch matras

Je matras van vervangen kan rugpijn verhelpen

Niks is zo vervelend dan last hebben van pijnen in de rug. Als niets meer helpt en je het idee hebt dat het wel eens aan het oude matras kan liggen, dan is het wel zo prettig om een matras vanuit huis te kunnen bestellen zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. Maar is online bestellen wel veilig? En zo’n groot matras, hoe werkt dit eigenlijk?

Je matras veilig online bestellen

Ja, het is veilig om online een matras te kopen. Alles kan online besteld worden, we doen vandaag de dag eigenlijk niet anders. Het is ook niet altijd prettig om de deur uit te moeten, helemaal naar een winkel te gaan waar het zomaar kan zijn dat je niet slaagt en weer door moet naar een andere winkel. Online gaat dit een stuk sneller. Een matras aanschaffen voelt wellicht toch wat anders dan een trui online bestellen. Daarbij gaat het om een matras dat moet voldoen om de rugpijn te verminderen. Het moet een hoogwaardig, kwalitatief goed matras zijn. Een matras kan natuurlijk niet de pijn wegnemen als het een medische oorzaak betreft, maar kan het op zijn minst wel verzachten. Klopt het dat een duur medisch matras altijd beter is dan een goedkoper medisch matras? Dit hoeft zeker niet, echter is het belangrijk te letten op een aantal punten zodat je zeker weet dat je een juiste beslissing neemt. In dit artikel geven wij jou 4 tips waar op te letten bij het aanschaffen van een goed medisch matras of een matras dat wordt gebruikt bij rugpijnen.

4 tips bij het online aanschaffen van een medisch matras:

  1. Als je online een medisch matras gaat aanschaffen is het belangrijk te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf met een betrouwbare website. Let op 2 punten: 1. De webshop moet aangesloten zijn bij ‘Webshop Keurmerk”, dit is een keurmerk dat de consument beschermt. Is een website hier niet bij aangesloten dan kun je er vanuit gaan dat dit niet een betrouwbaar bedrijf is. 2. Klanten kunnen middels een beoordeling of een review hun bevindingen achterlaten op de website. Lees deze goed door omdat deze mensen jou al zijn voorgegaan. Helaas zijn er veel sites met nep beoordelingen. Een beoordeling moet altijd gaan via aangesloten en eerlijke beoordelingen sites. Er zijn er twee in Nederland voor matrassen, dit zijn Kiyoh en Truspilot. Staat dit niet op de site, dan kun je er vanuit gaan dat het om nepbeoordelingen gaat en dus niet betrouwbaar.
  2. De website waar jij van plan bent een medische matras aan te schaffen moet goed telefonisch bereikbaar zijn zodat je advies kunt krijgen. Een medisch matras is een hele aanschaf en je doet er zomaar weer acht tot tien jaar mee. Leg de situatie goed uit en geef je persoonlijke wensen door. Een goede klantenservice kan een gedegen advies geven. Er zijn vele mogelijkheden om er voor te zorgen dat je minder rugpijn zult ervaren tijdens het slapen. Je krijgt na dit gesprek een goed advies voor een matras dat bij jou past.
  3. Zorg ervoor dat je een bedrijf uitzoekt waar je 100 dagen mag proefslapen. Dit is gelijk een voordeel ten opzichte van een fysieke winkel want daar loop je met een matras naar buiten en hier mag je niet op proefslapen. Bij een goede online winkel mag dit wel. Ga je naar een winkel dan lig je maximaal tien minuten op een matras om het even uit te proberen, maar eigenlijk ligt alles dan wel lekker. Eenmaal thuis, dan valt zo’n matras misschien wel tegen. Daarom zijn die 100 dagen proefslapen bij een goede online webwinkel ontzettend belangrijk.
  4. Bij een betrouwbaar bedrijf zit er gratis levering bij. Dit scheelt een hoop gedoe en hoef je het niet zelf te regelen. De online winkel ontzorgt jou, als ze dan ook nog snel leveren dan is dit helemaal mooi!

Een nacht lang slapen met rugpijn is niet bevorderlijk voor de concentratie en is naast de pijn ook nog eens erg vermoeiend.  Bestel met deze tips veilig online je medische matras en je zult verzekerd zijn van een goed medisch matras dat jou kan helpen om in de ochtend weer lekker fris en met minder pijn op te staan.

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassen, dekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.