Pocketvering matras: kan dit zowel zacht als drukverlagend zijn?

pocketvering matras goed slapen

Wat zijn de voordelen van een pocketvering matras?

Je wilt natuurlijk lekker zacht slapen. Dat betekent echter niet dat je daar een zacht pocketvering matras voor nodig hebt. Dus zoek je een matras dat drukverlagend werkt? En dat zacht is tegelijkertijd? Dat is heel goed mogelijk.

Het is een belangrijk misverstand dat een zacht matras zachter slaapt en de druk helpt te verlagen. In plaats daarvan kun je beter slapen op een 7 zone-pocketveringmatras met de juiste stevigheid. Dus ben je benieuwd hoe dat zit? We leggen het je graag uit. 

H2 Drukverlagend = zacht slapen

Als je druk ervaart op bijvoorbeeld de nek, schouders, rug en de heupen is een drukverlagend matras een goed idee. Je ervaart dat als een ‘zacht’ matras. We bedoelen ‘zacht’ voor de belangrijke drukpunten in het lichaam, niet voor het matras in het algemeen.

Een te zacht matras zou te weinig ondersteuning bieden, dus voelt op termijn juist pijnlijker aan. Jouw lichaam zou niet de juiste ondersteuning krijgen. Het lukt dan niet om de druk te verlagen en om jou goed te laten slapen. Je hebt voldoende ondersteuning nodig, zodat je stabiel en comfortabel ligt. 

Onze drukverlagende matrassen hebben 7 ondersteunende zones. Daarmee zorgen ze ervoor dat jouw lichaam precies de ondersteuning krijgt die het op de verschillende plekken nodig heeft.

Geen kuilen en optimale ondersteuning

Uiteraard heeft een goed drukverlagend matras dat zacht slaapt meer voordelen te bieden. Dus kies je voor een matras met koudschuim of traagschuim? Wij zorgen ervoor dat je daar heerlijk fris, hygiënisch en comfortabel op zal slapen.

Standaard bestaan de matrassen uit pocketvering met afzonderlijk verpakte veren en een laag koudschuim. De veren raken niet in elkaar verstrengeld en het voorkomt kuilen. Het koudschuim zorgt er met de open celstructuur voor dat het matras lekker fris blijft en ook in de zomer lekker slaapt.

Daarnaast kunnen we het matras voorzien van traagschuim of van gel. Op die manier zijn er allerlei comfortabele matrassen nodig, die heel goed drukverlagend werken. De matrassen zijn niet zacht, maar voelen wel heerlijk comfortabel aan en slapen dus goed. Bovendien zijn ze geschikt voor het voorjaar én het najaar, dankzij de goede ventilerende eigenschappen.  

Pocketvering matras kopen

Zoek je een pocketvering matras dat drukverlagend werkt en daardoor zacht aanvoelt? Het matras is stevig, maar voelt zacht dankzij het uitgebreide comfort. Dat is de ideale combinatie, waarmee je ervoor zorgt dat jouw lichaam de juiste ondersteuning krijgt. En dat je daar dus goed op zal slapen, om vervolgens wakker te worden zonder eventuele pijntjes in de rug, schouders, nek en heupen. 

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassen, dekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.