Onze coronavirus strategie

Op dit moment hebben wij in Nederland allemaal te maken met het coronavirus. Het is van belang dat wij als Droommatras letten op de veiligheid en de hygiëne van onze matrassen. Wij doen er als bedrijf dan ook alles aan om hier zo goed mogelijk mee om te gaan voor uw veiligheid.

Wij merken dat de bestellingen online omhoog gaan en nog meer mensen hun matrassen via internet bestellen. Wij snappen dat de “traditionele” winkels dicht gaan en dat het veel veiliger is om vanuit huis een matras online te bestellen.

Dit kan veilig bij Droommatras! Wij zijn niet alleen aangesloten bij “Webshop Keurmerk”, ook kun je veilig achteraf betalen via “Afterpay”. Tevens bieden wij onze matrassen aan bij Bol.com (je kunt in de zoekbalk bij Bol.com “Droommatras” intikken voor onze uitgebreide collectie).

Onze matrassen komen allemaal uit Nederland, niets komt uit het buitenland. Bij Droommatras dus geen lange levertijden, maar snel geleverd. Dit is op het moment een groot voordeel van een Nederlands fabrikaat.

Droommatras staat graag voor u klaar voor een goede nachtrust.