Nederlands matras: kwaliteit van eigen bodem

Nederlands fabricaat

Bestel je een Nederlands matras? Dan kun je rekenen op hoge kwaliteit van eigen bodem. Bij Droommatras zitten we er graag bovenop, om tijdens alle stappen in het productieproces goed in de gaten te houden dat de kwaliteit nergens tegenvalt.

We zorgen er met onze 100% Nederlandse producten voor dat je de keuze hebt uit pure kwaliteit, los van het type matras dat je zoekt. Dus slaap je graag op pocketveren, koudschuim, gel of zoek je naar, NASA, traagschuim? In al die gevallen zien we zelf toe op de productie. Het voorkomt dat we afhankelijk zijn van productie uit het buitenland, waar soms processen worden gebruikt die hier niet gangbaar zijn.

100% Nederlands product

We letten voor ons 100% Nederlandse product natuurlijk op zowel de kwaliteit als bijvoorbeeld de duurzaamheid. En zoek je naar een anti-allergisch matras of vind je het belangrijk dat daarin geen schadelijke stoffen verwerkt zijn? Dat is waar we bij Droommatras voor zorgen. Alle stoffen zijn OEKO-TEX 100 gekeurd en gecertificeerd. Dit geeft een heel veilig gevoel. Je slaapt daardoor veel lekkerder als je weet dat het matras vrij is van chemische stoffen.

Alle soorten matrassen

De Nederlandse matrassen zijn er in alle soorten en maten, waardoor je de keuze hebt uit een breed assortiment. Je kunt bijvoorbeeld slapen op:

  • Pocketvering matrassen
  • Koudschuim matrassen
  • Traagschuim matrassen
  • Latex matrassen
  • Gelfoam matrassen
  • Medische matrassen
  • Matrassen voor zwaardere mensen
  • Kindermatrassen
  • Topdekmatrassen

Alle matrassen komen rechtstreeks uit Nederlandse fabriek, waardoor je zeker kunt zijn van de hoge kwaliteit die we garanderen. Daar zien wij zelf op toe. Een echt Nederlands fabricaat waar wij erg trots op zijn. En heb je vragen over de gebruikte materialen, de samenstelling of de mate van zachtheid waar je op kunt rekenen? We kunnen je er uitstekend meer over vertellen, omdat we bij Droommatras bovenop de productie zitten.

En zoek je naar een matras 90×200matras 160×200 of een andere maat? We hebben de matrassen in de maten voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden. Dat betekent dat je op ieder bed heerlijk kunt slapen, dankzij een matras van onze eigen Nederlandse bodem.

Droommatras uit Nederlandse fabriek

Dus wil je meer weten over onze droommatrassen uit Nederlandse fabriek, hoe die worden gemaakt en hoe je daar lekker op kunt slapen? We helpen je een matras te bestellen voor een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed en bijvoorbeeld voor een twijfelaar. Daarvoor kun je kiezen uit de diverse materialen en technieken, die zorgen voor de juiste ondersteuning en tegelijkertijd een aangenaam zacht bed.

Bovendien voorkomen we met de matrassen van Nederlandse bodem dat we die moeten importeren uit totaal andere delen van de wereld. Dit gebeurd niet en dat scheelt veel kosten, en biedt de mogelijkheid om de matrassen sneller te leveren. Zo houden we de matrassen betaalbaar en zijn ze snel beschikbaar, zodat je er binnenkort al op kunt slapen.

En word je enthousiast van een Nederlands fabricaat als het gaat om het matras waarop je zal slapen, maar wil je dit liever eerst een keer uitproberen? Dat begrijpen we, in Nederland kijken we niet voor niets eerst voordat we kopen. Daarom mag je het matras gewoon 100 dagen uitproberen. Je kunt uitgebreid proefslapen, zodat je daarna zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Je slaapt op een heerlijk Nederlands matras van goede kwaliteit, dat daardoor bovendien een lange tijd mee kan.

 

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassendekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.