Matras 80x210

Wil en je een matras in 80 x 210 en ben je wat langer of vind je het lekker om ruim te liggen, dan is een matras in deze maat zeker te adviseren. Lange mensen kiezen daarom vaak voor een groter bed zodat ze niet met hun voeten buiten het matras komen. Dit pocketvering matras is daarom een uitkomst.

Toont alle 12 resultaten

-50%
 199,00
-50%
 297,00
-50%
 450,00
-16%
-50%
-50%
-55%
-50%
 279,00
-50%
 239,00

Voor een ruimer matras 80 x 210 kun je altijd slagen bij Droommatras, ook op maat gemaakt

Ben je wat langer of vind je het lekker om ruim te liggen, dan is een matras in deze maat zeker te adviseren. Lange mensen kiezen daarom vaak voor een groter bed zodat ze niet met hun voeten buiten het bed komen. Dit pocketvering matras is daarom een uitkomst.

Het is niet alleen langer, het is ook nog eens een heel luxe matras met hoge kwaliteit pockets in het matras. Alle matrassen van Droommatras worden gemaakt in Nederland in onze eigen fabriek. Maak een keuze uit verschillende matrassen in de maat 80 x 210.

Alle 80 x 210 matrassen op deze pagina

Op deze pagina vind je een groot aanbod van 80 x 210 pocketvering matrassen 24 cm dik. Bewezen is dat goede pocketvering matrassen de beste matrassen zijn voor een goede nachtrust. De matrassen bij Droommatras zijn allen voorzien van verschillende pockets om het lichaam de juiste ondersteuning te geven. Men is vaak op zoek naar koudschuim matrassen, traagschuim matrassen of polyether matrassen. Lastige keuze. Bij Droommatras vind je verschillende soorten pocketvering matrassen met bovenop de pockets een laag comfort schuim, traagschuim of nasa. Ook de tijk verschilt van bamboo tot aloe vera. Bij Droommatras kun je terecht voor alle soorten matrassen die bij jou past! Rechtstreeks geleverd uit de fabriek. Nederlandse fabricaat en ook nog eens alles op maat gemaakt. Dus zit jou maat er niet tussen? Geen probleem, wij maken alles op maat.