Enig resultaat

-54%
 179,00

Kindermatras in 90 x 200

Kinderrmatras kopen in 90 x 200? Uw kind, puber slaapt het lekkerst op een goed matras met pocketvering of een foam-matras. Dus zoekt u naar koudschuim, traagschuim of comfortschuim? Met onze matrassen speciaal voor kinderen uit Nederlandse fabriek maakt u een geweldige keuze.

Droommatras voor uw kind 90 x 200 cm

Gun uw kind of puber dat hard aan het groeien is een Droommatras, bijvoorbeeld in 90 x 200 centimeter. Het is de ideale maat voor tieners en andere kinderen. Het is de grootste juniormaat, zodat u zeker weet dat hij of zij goed de ruimte heeft om zonder zorgen te kunnen draaien en bewegen. Wij als Droommatras hebben dit 1-persoonsmatras 90 x200 cm samengesteld met pocketveringen en vernieuwde koudschuim om uw kind optimaal te laten slapen waarbij het lichaam een goede ondersteuring krijgt. Bovendien is ons matras vrij van chemicaliën, is de tijk gewoon wasbaar en zal het matras goed ademen. Het zijn de belangrijke eigenschappen, die ervoor zorgen dat uw kleine iedere nacht heerlijk zal slapen.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte 90 x 200

Bent u benieuwd naar de verschillende 90 x 200 kindermatrassen? Bekijk de modellen met pocketvering, bijvoorbeeld op basis van de diverse zones voor de ideale ondersteuning van het lichaam. En zoekt u naar koudschuim, traagschuim, gel of het comfortschuim? Ontdek de diverse matrassen en vullingen die zorgen voor de belangrijke ondersteuning.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 90 x 200 cm

Al onze matrassen voor kinderen zijn anti-allergisch. De afwasbare tijk met rits kunt u er makkelijk af halen, om er zeker van te zijn dat u kleine iedere nacht heerlijk fris zal slapen. Bekijk de matrassen in 90 x 200, die u daarmee zo lang mogelijk als nieuw houdt.

Het beste kindermatras in 90 x 200: 4 handige tips

Wilt u weten hoe u het beste kindermatras in 90 x 200 kiest? We zetten 4 handige tips voor u op een rij:

 • Geen chemische stoffen Onze 1-persoons matrassen 90 x 200 c
 • Matrassen geen chemische stoffen. De matrassen zijn vrij van chemische stoffen. Het maakt het de meest veilige keuze voor uw kleine.
 • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht Kinderen hebben voldoende ondersteuning en veerkracht nodig. Het is belangrijk dat ze niet te zacht slapen.
 • Ventilatie: voorkom te veel warmte De goede ventilatie van onze kindermatrassen in 90 x 200 voorkomt dat kinderen het te warm krijgen in bed.
 • Afneembaar tijk om te wassen De tijk neemt u er eenvoudig af, zodat u die kunt wassen en het bed weer fijn en fris maakt.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

 • Gratis levering op uw adres
 • 100 dagen proefslapen
 • 10 jaar garantie op het matras
 • Veilig achteraf betalen
 • Snelle levering
 • Nederlands fabricaat
 • Scherpe prijzen, beste kwaliteit