Enig resultaat

-50%
 149,00

Kindermatras in 70 x 200

Het kindermatras in 70 x 200 is de beste keuze voor een smal bed, dat prima past in de kinderkamer die u verder leuk hebt ingericht. En zoekt u daarvoor naar pocketvering met zones, koudschuim, traagschuim of het meer comfortschuim? Onze matrassen rechtstreeks uit Nederlandse fabriek laten uw kleine heerlijk dromen.

Droommatras 70 x 200 voor uw kleine

Gun uw kleine een Droommatras, bijvoorbeeld in 70 x 200 centimeter. Het is een matras speciaal voor kinderen, dankzij de junior-afmetingen die goed passen in de kinderkamer. Dus heeft u niet veel ruimte en zoekt u daarom naar een matras voor een smal bed? Dit is een goede keuze, waarmee u natuurlijk kunt rekenen op onze fijne voordelen en eigenschappen. Dus het eenperoons matras 70 x 200  is anti-allergisch en de tijk is bijvoorbeeld gewoon wasbaar.

Speciaal voor iedere slaapbehoefte kindermatras 70 x 200 cm

U heeft de keuze uit verschillende 70 x 200 kindermatrassen. Zoekt u naar pocketvering met ondersteuning voor de belangrijke lichaamszones? Bekijk ook de matrassen in de verschillende soorten foam, zoals traagschuim, koudschuim, gel en comfortschuim. Op die manier beantwoorden we aan iedere slaapbehoefte, om uw kindje heerlijk te laten slapen in een bed dat rechtstreeks komt uit de Nederlandse fabriek.

Anti-allergisch en afwasbaar: afneembare tijk 70 x 200 cm

Ieder 1-persoons matras  met pocketveringen 70 x 200 dat we maken is volledig anti-allergisch, waardoor uw kindje daar in bed in ieder geval geen last van zal hebben. Bovendien kunt u de tijk met rits er makkelijk afnemen en later weer opnieuw omheen doen. Dat biedt de mogelijkheid om de tijk te wassen, zodat u het kindermatras in 70 x 200 weer schoon en fris kunt opmaken. Het is de beste manier om zeker te weten dat u de hygiëne bewaart, ook als uw kindje een keer last heeft van een vervelend ongelukje in bed.

Het beste kindermatras in 70 x 200: 4 handige tips

En benieuwd hoe u kiest voor het beste kindermatras in 70 x 200? Met onze handige tips weet u zeker dat u kleine er heerlijk op zal slapen:

 • Geen chemische stoffen Het matras is altijd helemaal vrij van chemische stoffen, onafhankelijk van het type schuim dat u kiest en natuurlijk ook met de pocketveren 70 x 200
 • Niet te zacht: ondersteuning en veerkracht De goede ondersteuning en veerkracht in de eenpersoons kindermatrassen 70 x 200 cm is de beste keuze voor uw kleine die nog volop in de groei is.
 • Ventilatie: voorkom te veel warmte Dankzij goede ventilatie in alle matrassen voor kinderen voorkomen we te veel warmte, ook op de warme dagen in het voorjaar en de zomer.
 • Afneembaar tijk om te wassen De tijk neemt u er eenvoudig af, zodat u die kunt wassen en het 70 x 200 kindermatras weer fris kunt opmaken.

Uw voordelen bij Droommatras

Vergelijkbare matrassen zijn in veel winkels 2 tot 3x duurder om de hoge overheadkosten te dekken. Wij leveren het matras direct uit de Nederlandse fabriek, waarmee we veel onnodige kosten besparen. Dat betekent dat u online de laagste prijs betaalt en profiteert van een paar andere belangrijke voordelen:

 • Gratis levering op uw adres
 • 100 dagen proefslapen
 • 5 jaar garantie op het matras
 • Veilig achteraf betalen
 • Nederlands fabricaat
 • Snelle levering
 • Aanbiedingen, hoge kwaliteit