1-persoonsmatras: goedkoop en toch goed van kwaliteit

1-persoons matras goedkoop kopen? En toch zeker weten dat je kiest voor kwaliteit? Wij helpen je weg te dromen op een comfortabel matras. Dat toch heel betaalbaar is, mét ondersteuning voor alle lichaamszones en op basis van hoogwaardige materialen.

Tip: samen slapen, maar ben je veel zwaarder of juist lichter dan je partner? Gebruik twee keer een 1-persoonsmatras, op een tweepersoonsbed. 

Goedkope 1-persoonsmatras: waarop letten?

Waar moet je op letten als je een goedkope 1-persoonsmatras zoekt? We zetten een paar handige tips voor je op een rij:

  • Prijs ≠ Kwaliteit
    Is het 1-persoonsmatras heel goedkoop of juist behoorlijk aan de prijs? Onderzoek van de Consumentenbond laat zien dat dit niets zegt over de kwaliteit. Dus, een goedkope matras kan net zo goed van uitstekende kwaliteit zijn als een duurder model. De prijs loopt vaak op door luxe afwerkingen of een speciale afneembare tijk. 
  • Goede ondersteuning
    Belangrijke is een goede ondersteuning. Voor de diverse lichaamszones, waar we bij Droommatras veel aandacht voor hebben. Om jou heerlijk weg te laten dromen, zodat je de volgende ochtend weer fris wakker zal worden. 
  • Vocht doorlaten
    Zeker weten dat je fijn slaapt, ook als je veel zweet of als het buiten en binnen warmer wordt? Let op de mate waarin het goedkope 1 persoons matras vocht doorlaat. Iets waar het matrasvulling slechts beperkte invloed op blijkt te hebben. 

Ervaar het zelf: 100 dagen proefslapen

Het 1 persoons matras goedkoop bestellen en zeker weten dat je daarmee een goede keuze maakt? Dan is er maar één manier: proefslapen. Je kunt het 100 dagen zelf ervaren, omdat je ons matras op die manier meer dan 3 maanden mag uitproberen. De beste manier om het zeker te weten, na de periode die je lichaam nodig heeft om zich aan je nieuwe matras aan te passen. 

1-persoons matras: goedkoop en goed van kwaliteit

Je wilt jouw 1-persoonsmatras goedkoop bestellen en zeker weten dat je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Het zijn precies de eigenschappen die onze klanten in onze droommatrassen waarderen. Die we je ook zelf graag laten ervaren, dus bestel jouw matras en begin snel met proefslapen. 

Vragen over hoe je een 1-persoonsmatras goedkoop bestelt of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.