Matras ESLA® Vitaal

Dit luxe en zeer comfortabele matras Esla Vitaal is samengesteld uit zeer hoogwaardige materialen zoals de meest nieuwe generatie schuimsoorten en 7 zones pocketveren van de hoogste kwaliteit. Dit matras staat vooral bekend om de eigenschap minimale druk op je spieren en gewrichten te geven tijdens het slapen.

Op elke leeftijd fit opstaan

Hoe ouder ons lichaam wordt, des te meer hebben onze gewrichten en spieren ondersteuning nodig tijdens de nacht. De veroudering start al op jonge leeftijd. Een goed matras is daarom essentieel om in de ochtend weer vitaal op te kunnen staan ongeacht je leeftijd.
Wil je zeker zijn van een goede nachtrust, geen last meer hebben van stijve spieren, pijnen in het lichaam en weer fris de dag kunnen starten, dan is dit matras een zeer veilig matras dat heerlijk zal liggen voor jaren. Het is niet alleen goed om de gewrichten en de spieren te ontzien, het ligt ook nog eens zeer comfortabel en luxe door de opbouw van verschillende lagen in het matras, de heerlijke toplaag waarin je weg zult dromen en de luxe duurzame stoffen die om het matras heen zijn verwerkt.

ESLA Vitaal matras
ESLA Vitaal matras

100 dagen proefslapen

  • 100 dagen uitproberen geheel vrijblijvend!
  • Binnen 100 dagen niet goed, geld terug garantie.

Bij Droommatras weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je nieuwe matras goed uit te proberen, daar heeft het lichaam ook de tijd voor nodig. Wij adviseren dan ook om minimaal 3 weken op je nieuwe matras te slapen omdat het lichaam dan pas echt goed kan wennen aan de nieuwe slaaphouding.

Getest en goedgekeurd door ervaren fysiotherapeuten

Het matras Esla Vitaal is getest en goedgekeurd door ervaren fysiotherapeuten in het land. In het bijzonder de zeer ervaren Fysiotherapeut Jos van Veen, welke met zijn gerenommeerde praktijk al jaren mensen behandeld met lichte tot zeer complexe lichamelijke klachten. Het Esla Vitaal matras is zeer geschikt bevonden door de fysiotherapeuten voor mensen met lichamelijke klachten. En voor iedereen die meer ondersteuning kan gebruiken en die gewoon heerlijk wil slapen door de uitstekende steun en comfort dat Esla Vitaal te bieden heeft.

Dit unieke matras Esla Vitaal is speciaal ontworpen en samengesteld door het team van Esla en bestaat uit zeer hoogwaardige materialen zoals de meest nieuwe generatie schuimsoorten en 7 zones pocketveren van de hoogste kwaliteit.

Helpt je spieren en gewrichten te ontspannen tijdens je diepe slaap

Dit extra comfortabele luxe dikke matras Esla Vitaal zorgt er voor dat je jouw spieren en gewrichten goed ontspant tijdens je diepe slaap. Met als resultaat dat je goed uitgerust wakker wordt mede door bovenste schuimlaag de Touch Gel-Foam. Dit is een heerlijke comfortabele gel laag dat er voor zorgt dat het lichaam goed kan ontspannen.

1. Gepatendeerde Touch Gel-Foam

De bovenste eerste laag van het matras bestaat uit de gepatenteerde touch Gel-Foam, Dit is een hoogwaardige gel dat zorgt voor een verkoelende werking van het matras en dat zweten wordt verminderd. Het heeft een uitstekende vochtregulatie en ventilatie. Door deze goede eigenschappen krijg je geen last van benauwdheid tijden het slapen.

Dit nieuwste generatie Gel-Foam biedt nog meer ventilatie en betere vochtregulatie dan alle andere Gel-Foams op de markt dankzij de open cel structuur.

Doorsnede ESLA Vitaal matras
Doorsnede ESLA Vitaal matras

2. QHR Intense foam voor natuurlijke slaaphouding

De tweede laag van het Esla Vitaal matras bestaat uit de QHR Intense foam zorgt voor een natuurlijke slaaphouding. De QHR Intense foam zorgt dat je de nare pijnlijke drukpunten tijdens het slapen niet voelt. De QHR Intense foam heeft een open celstructuur waardoor het matras beter ventileert en zorgt voor een maximale vochtafvoer waardoor een perfecte slaapklimaat gecreëerd wordt.

3. Innovatieve 7 zones pocketveren

De derde laag van het Esla Vitaal matras bestaat uit Innovatieve 7 zones pocketveren die zorgen voor een optimale ondersteuning van uitstekende kwaliteit.

Innovatieve 7 zones pocketveren zorgen voor een optimale ondersteuning voor alle delen van je lichaam in elke slaaphouding.

De beste nachtrust kan namelijk niet zonder een goede ondersteuning waarbij je ruggengraat recht ligt en de schouders ontspannen blijft tijdens de herstel periode van je spieren en gewrichten.

Of je een zij, rug of buikslaper bent. Esla Vitaal is zo ontworpen, dat je in elke ligpositie gegarandeerd heerlijk uitgerust en fit wakker zult worden.

Zorg dat je bed keer op keer fris blijft

De tijk, de hoes om het matras heen is gemaakt van duurzame stoffen met een openstructuur. Het zorgt ervoor dat het zeer goed ventileert, anti allergisch is en anti bacteriële eigenschappen bevat

De stof ziet er niet alleen luxe uit, het voelt ook luxe en lekker zacht aan. Deze stof zal gegarandeerd niet pillen en heeft een extra lange levensduur.

Je kunt de witte bovenlaag helemaal afzonderlijke van elkaar afritsen en in de wasmachine doen op 60 graden. Het voordeel van alleen de bovenste deel van de tijk helemaal kunnen afritsen is dat het makkelijk thuis wasbaar is omdat het niet te groot is. Zo blijft jouw matras zelfs na keer op keer wassen lekker fris.

Verticale gestepte zijkanten geven een stijlvolle uitstraling

De verticale gestreepte zijkanten van de matrashoes zorgen voor een stijlvolle look van het matras.

Ook de zijkanten hebben een open structuur waardoor het goed ademt dat helpt voor maximale ventilatie en hygiëne in je bed.

Over de onderkant van het matras Esla Vitaal is nagedacht! Dankzij de antislip laag aan de onderkant blijft dit matras vrijwel goed op zijn plek liggen en zal niet zo snel verschuiven.

10 jaar volledige garantie

De matrassen van Esla worden aangeboden met 10 jaar volledige garantie. De komende 10 jaar kun jij genieten van je heerlijke matras zonder zorgen.

Volledig duurzaam gefabriceerd

Het team van Esla® vindt duurzaamheid zeer belangrijk. Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt voor hun matrassen. Alle materialen die worden gebruikt voor de matrassen zijn goed voor onze gezondheid en het milieu. Allen zijn Oeko-Tek® gecertificeerd en waar kan van 100% Certi-Pur® duurzaam recyclebaar materiaal gemaakt.

Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld stalen pocketveren die worden gesmolten en weer tot staal verwerkt. Stoffen worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen in de textielindustrie. Van oude schuim van het matras worden weer grondstoffen gemaakt zoals onderlagen van vloerbedekking of isolatie materiaal voor verschillende doeleinden.

Je slaapt dus op een matras dat is samengesteld uit gecertificeerde materialen die allemaal goed zijn voor je gezondheid, geen schadelijke stoffen bevatten en goed zijn voor het milieu. Dit alles voelt dan weer zo goed, dat je met een gerust hart zult slapen op jouw Esla matras.

Bestel nu en test 100 nachten zonder risico

Met de 100 de dagen niet goed geld terug garantie, kun je dit matras extra goed testen in je eigen slaapkamer.

Bestel je nu een Esla matras? Dan is dit geheel vrijblijvend en zonder risico met de 100 dagen niet goed geld terug garantie.

Het is bij Droommatras veilig om online je matras aan te schaffen, dit ter vergelijking met een fysieke winkel. Bij een Fysieke winkel moet je in de winkel in 10 minuten tijd beslissen of het matras wel of niet bij je past door er even kort op te liggen. En daarbij krijg je niet 100 nachten de tijd om het matras uit te proberen. Je krijgt meestal geen geld terug wanneer je een matras terugbrengt in de winkel, maar mag deze omruilen voor een ander matras.

Wij bij Droommatras doen dat anders!

We beseffen dat het kopen van een matras iets voor meerdere jaren is en denken daarbij graag met onze klanten mee. Ben je binnen de 100 dagen proefslapen niet tevreden met je matras dan storten wij het geld netjes terug. Jij zorgt dat het matras weer bij ons retour komt en wij storten het aankoopbedrag minus de transportkosten binnen een werkdag weer op jouw rekening na ontvangst van het matras. Wel zo eerlijk en veilig.

-25%
 299,00