Een lekker ruim matras: 90 x 200 centimeter om op te slapen

Beweeg je veel in je slaap of heb je gewoon graag lekker de ruimte? Kies een matras dat net wat groter is dan de standaardmaat. Zodat je zorgeloos heen en weer kunt draaien, om ’s morgens lekker uitgerust wakker te worden.

Onze matrassen in 90 x 200 centimeter zorgen ervoor dat jij goed de ruimte hebt. Bovendien bieden de matrassen je precies de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft.

90 x 200 centimeter met pocketvering

Er is niets zo belangrijk als een goede ondersteuning door het matras. Tegelijkertijd begrijpen we dat je graag voldoende ruimte hebt.

Daarom biedt ons matras in 90 x 200 centimeter de combinatie van die twee eigenschappen. Dat betekent dat jij er mooi recht op ligt. Dat geldt voor de ruggengraat en de schouderbladen, omdat ze voldoende ondersteuning krijgen. 

Jij zal heerlijk slapen, dankzij het matras met pocketveren die goed reageren op jouw lichaam en het gewicht. En dat is bovendien niet alles, dankzij de 7 zones die we hebben ingebouwd. Sommige delen ondersteunen meer dan anderen. Zo krijgen bijvoorbeeld de heupen en de schouders meer tegendruk dan andere delen van het lichaam. 

Ruim en comfortabel slapen

Veel matrassen zijn maar 80 centimeter breed. Die 10 centimeter minder lijkt misschien niet veel. Toch slaap je op een bed dat maar liefst 12,5 procent groter is, als je kiest voor een bed in 90 x 200 centimeter.

Die extra ruimte biedt je de vrijheid om onbezorgd te bewegen. Je hebt een fijn comfortabel matras dat groot genoeg is, om je daarover geen moment zorgen te hoeven maken. 

Tip: slapen jullie in een tweepersoonsbed? Twee matrassen in 90 x 200 centimeter zijn dan een goede keuze. Je kunt jouw matras harder of zachter kiezen dan dat van je partner. En heb je toch liever één groot matras. Bekijk dan het matras in 180 x 200 centimeter. 

Lekker ruim matras in 90 x 200 kopen

Je kunt online jouw matras in 90 x 200 centimeter kopen. Je hebt de keuze uit verschillende mooie matrassen, altijd met de juiste ondersteuning voor jouw lichaam.

Bovendien staan onze matrassen bekend om de goede ventilatie. Dat is met name in de zomer een fijne keuze, op de warme(re) dagen. Het houdt het matras lekker koel, en daardoor fris en hygiënisch. 

 

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassen, dekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.