Dekbed van wol kopen? Een fijn dekbed om lekker onder weg te dromen en de volgende morgen weer fris en vol energie wakker te worden. En belangrijker nog, ideaal voor iedereen die gevoelig is voor stof. Dankzij de wol die stof afstoot, waardoor u daar tijdens het slapen zo min mogelijk last van zal hebben.

Tip: zowel in de lente, de zomer, de herfst als de winter lekker slapen? Een dekbed voor het voorjaar en najaar is het 4-seizoenendekbed van wol. 

Wol is een natuurproduct en biedt bovendien een hoge mate van luxe. Dankzij de verkoelende werking in de zomer en de warmte waar het in de koude wintermaanden voor zorgt. Als beste van twee werelden, dankzij de isolerende werking van het materiaal. 

Wat is een wollen dekbed?

Een dekbed van wol: wat is dat eigenlijk? Het gaat om een dekbed met een vulling van wol. De tijk is gemaakt van 100% percale katoen (T233 TC). Het is de hoogste kwaliteit katoen, die goed geschikt is voor de tijk. Het is de hoes om het dekbed, waardoor de wol netjes op z’n plek blijft.

Het dekbed is gevuld met wol. Het gaat om 100% zuiver scheerwol, van de beste kwaliteit. Het natuurproduct is in de winter lekker warm en biedt in de zomermaanden juist de kans om goed te koelen. Bovendien slaagt wol er goed in om vocht af te voeren, zodat u daar in bed zo min mogelijk last van heeft.

Voordelen van wol

Benieuwd naar de voordelen van wol in een dekbed? We zetten de belangrijkste voor u op een rij:

  • Geen last van stof
    Wol stoot stof af, in plaats van dat het dit aantrekt. Een belangrijke eigenschap, die voorkomt dat u in uw slaap veel last heeft van stof en huisstofmijt. In plaats daarvan komt het zo min mogelijk in bed terecht, zodat u op een fijne en ontspannen manier zal wegdromen. 
  • Verkoelend in de zomer
    Wol associëren we natuurlijk met de lekker warme dekens voor in de winter. Toch is dat maar één van de functies en eigenschappen van het materiaal. Het zorgt er in de zomermaanden namelijk juist voor dat u lekker koel kunt slapen. 
  • Luxe natuurproduct
    Wol is een natuurproduct, dat bovendien staat voor een belangrijke mate van luxe. Iets dat ook zo aanvoelt, als u gebruik maakt van de wollen dekbedden bij ons uit het assortiment. Om lekker in weg te kruipen in de winter, zonder dat het in de zomermaanden te warm wordt.

Dekbed van wol kopen

Een dekbed kopen, bijvoorbeeld voor een 1-persoonsbed? We laten u graag de beschikbare producten zien, net als wanneer u zoekt naar de afmetingen voor 2 personen. Om samen fijn onder te slapen.

Let op: een wollen dekbed kopen? Net als voor de andere materialen geldt dat u het best een afmeting kunt kiezen die 40 tot 60cm breder is dan het matras. Dat maakt het mogelijk om het bed mooi en luxe op te maken. Bovendien zorgt het er in uw slaap voor dat u de vrijheid heeft om te bewegen en draaien. 

We hebben de meeste producten op voorraad, zodat u het dekbed zo snel mogelijk in huis heeft. En er binnenkort lekker onder weg kunt dromen, om een geweldige nachtrust te ervaren. 

Vragen over een dekbed van wol of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.