Eendendons dekbed kopen? Een luxe keuze, om heerlijk onder weg te dromen. Dankzij het vederlichte materiaal, dat geweldig ventileert en daarmee goed geschikt is voor alle seizoenen.

Lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Net als in het late voorjaar en vroege najaar, waarin de temperaturen af en toe nog flink kunnen oplopen. Als enkel of dubbel dekbed, net als in de uitvoeringen speciaal voor de 4 seizoenen. 

Eendendons is geweldig geschikt voor dekbedden, dankzij het lichte materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Zodat u nauwelijks merkt dat u een deken over u heen heeft liggen, terwijl u daar toch fijn en comfortabel onder kunt slapen. 

Dekbed van eendendons: de voordelen

Een dekbed met eendendons heeft daarnaast een paar andere belangrijke voordelen te bieden:

  • Anti-allergisch
    Last van allergieën in de slaapkamer? Voorkom dat u tijdens het slapen last krijgt van een verstopte neus en van stof in het algemeen. Of van specifieke allergieën, waarbij het eendendons dekbed een goede keuze is. Dankzij de speciale samenstelling van het materiaal, die voorkomt dat u daar veel last van zal hebben. 
  • Licht van gewicht
    Een eendendons dekbed is ontzettend licht van gewicht. Makkelijk op te tillen en eenmaal in slaap heeft u totaal niet door dat er een deken over u heen ligt. Als comfortabele keuze, om goed uitgerust wakker te worden. Heerlijk fris, en met de energie om de nieuwe dag goed te beginnen. 
  • Warmte- een vochtregulerend
    Het dons in het dekbed werkt zowel warmte- als vochtregulerend. Dat voorkomt op de warme dagen dat u te veel zal zweten of het te warm zal krijgen. Terwijl u er in de koude wintermaanden juist op kunt vertrouwen dat het dekbed niet lang koud blijft. 

Het dekbed van eendendons is een luxe en fijne keuze. Zoals in een geweldig hotel, maar dan gewoon bij u in de slaapkamer. Om op een heerlijke manier onder te slapen, bijvoorbeeld met een vulling van 90% eendendons. Geschikt voor de 4 seizoenen in Nederland, om er heel het jaar heerlijk bij weg te dromen. 

Eendendons dekbed kopen

Een eendendons dekbed kopen en op zoek naar de hoogste kwaliteit voor een lage prijs? We combineren goed en goedkoop, door direct te leveren vanuit de Nederlandse fabriek. Zodat u kunt vertrouwen op de beste kwaliteit, om iedere nacht op een fijne manier onder in slaap te vallen.

Bovendien profiteert u vanaf €50 van gratis verzending naar uw adres en gaan we direct met uw bestelling aan de slag. En zoekt u ook een nieuw matras? Daar kunnen onze slaapspecialisten u goed over adviseren, bijvoorbeeld in combinatie met het dekbed van eendendons waar u gebruik van gaat maken. 

Vragen over een eendendons dekbed of onze andere Droomproducten? Bel ons op telefoonnummer 0345 342 164 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je.