Caravan of camper: matras op maat om bij weg te dromen

matras voor caravan of camper

Een goed matras kopen voor je caravan of camper

Een matras in de caravan of camper is vaak niet van de beste kwaliteit. Standaard besteden caravan- en camperbouwers daar helaas weinig aandacht aan. Toch betekent dat niet dat je op vakantie niet goed kunt slapen. Een caravan- of campermatras op maat is de oplossing.

Je hebt waarschijnlijk weinig ruimte beschikbaar, die je daarom goed wilt benutten. Met een matras op maat van Droommatras weet je zeker dat er geen vierkante centimeter verloren gaat, terwijl je iedere morgen heerlijk ontspannen wakker wordt.

Camper- of caravanmatras

Een matras op maat voor de caravan of camper kan gerealiseerd worden. De matrassen zijn beschikbaar in verschillende soorten schuim. Wij adviseren koudschuim, omdat dit goed ademt en niet te warm wordt.

Wij bij Droommatras maken het matras netjes voor je op maat. Zo weet je zeker dat dit precies past. Je slaapt op een goed bed met de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Zonder dat het te veel ruimte kost, waardoor ook het keukentje en jouw andere spullen er nog zonder problemen in passen.

Let op: het caravan- of campermatras maken we in de lengte en de breedte op maat. We kunnen helaas geen rondingen maken.

Topdekmatras voor in de caravan

Liggen er al matrassen in de caravan, maar zijn het bijvoorbeeld twee losse voor een tweepersoonsbed? Je hoeft de matrassen niet te vervangen om daar toch een tweepersoonsmatras van te maken.

In plaats daarvan hebben we topdekmatrassen voor caravans en campers beschikbaar. Je voorkomt de kier of de spleet tussen de beide. Opnieuw kun je hiervoor gebruik maken van koudschuim. Dit materiaal ademt en ventileert. Dat is met name tijdens een warme zomer ideaal, als je er natuurlijk graag op uittrekt.

Matras in de camper of caravan vervangen

En ben je in de camper of caravan toe aan een nieuw matras? Als het matras versleten of vies is kun je die beter vervangen. En het hoeft bovendien niet lastig te zijn om een vervangend matras te vinden, omdat we die netjes op maat maken.

Uiteraard bestel je het matras voor in de caravan of de camper netjes op maat, zowel in de lengte als in de breedte. En ook in de hoogte, omdat je de keuze hebt uit meerdere diktematen. Dus zoek je een lekker dik matras om goed op te slapen? Of heb je juist een minder dikke laag koudschuim nodig? Bij ons vind je het matras waar je naar op zoek bent. En adviseren we je graag over de beste keuze.

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassen, dekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.