5 voordelen van een matras topper

Koudschuim topdekmatras Bamboo Deluxe 12 cm

Matras topper kopen? 5 voordelen van een matras topper

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een matras topper. Waarom zou je die kopen en wat spreekt anderen daarin zo aan? Wij leggen het je uit.

De matras topper is een dun matras, bovenop het gewone matras. De toppers zijn er in koudschuim en in traagschuim, net als in andere comfortabele materialen. De matrastoppers vormen zich bijvoorbeeld naar je lichaam en zorgen op het bed voor een heerlijk comfortabele afwerking. 

Benieuwd naar de voordelen? Wij zetten de 5 belangrijkste voor je op een rij:

  1. Twee bedden als één
  2. Comfortabeler slapen
  3. Altijd een fris matras
  4. Langere levensduur
  5. Ideaal voor op vakantie

1. Twee bedden als één

Iedereen is uniek, dus het ideale matras voor jou zit anders in elkaar dan dat van je partner. Dat betekent dat je het best slaapt op twee verschillende matrassen, beiden afgestemd op hoe jullie slapen. Dat leidt helaas tot een vervelende naad tussen de twee matrassen.

Met een matras topper werk je die naad netjes weg. Jullie hebben één topdekmatras, dat over de beide ondersteunende matrassen heen ligt. Dat slaapt lekkerder en ziet er bovendien veel mooier uit.

2. Comfortabeler slapen

Het matras zelf biedt de stevigheid en ondersteuning die je nodig hebt. Een te zacht matras zou bijvoorbeeld leiden tot pijn in de rug. Voor een topper geldt dat niet, waardoor je die lekker comfortabel kunt kiezen. Zorg voor een fijn bed zoals in een luxe hotel, zonder dat het tot pijntjes leidt. 

3. Altijd een fris matras

De matras topper helpt ervoor te zorgen dat jouw matras eronder lekker fris blijft. Transpiratie en ander vocht komt niet in het matras terecht. In plaats daarvan slaap je op een topper met een afritsbare tijk. Die is een stukje kleiner dan die van de grote matrassen eronder, waardoor je het geheel veel makkelijker wast en kunt schoonhouden. 

4. Langere levensduur

Je verlengt met de matras topper op die manier ook de levensduur van het matras eronder. Een goed matras gaat makkelijk 10 jaar mee. Op een topper slaap je iets minder lang. Een nieuwe topper is een stuk goedkoper dan een nieuw matras, zodat je hier uiteindelijk voordelig mee uit bent. 

5. Ideaal voor op vakantie

Zoek je naar een matras dat je mee kunt nemen op vakantie? De topper til je zo in de caravan of zelfs in een tent. Dat betekent dat je gewoon kunt slapen zoals je dat thuis gewend bent. Je viert een heerlijke vakantie, waarbij je niet steeds hoeft terug te verlangen naar jouw bedje thuis. 

Matras topper kopen

Wil je een matras topper kopen? We bieden je de keuze uit allerlei soorten en maten, van 70×200 tot 200×220. Je vindt op die manier altijd de matras topper waar je naar zoekt, waarmee je profiteert van de 5 belangrijke voordelen hierboven.  

 

Tip: Heb je vragen over matrassen, topdekmatrassen, dekbedden of kussens? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice van Droommatras zodat wij je graag verder kunnen helpen. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken via de whatsapp (zie whatsapp icoon rechtsonder op onze webstie), per mail: [email protected] of op werkdagen tussen 9.00  uur en 17.30 uur op telefoonnummer: 0345-342164 en krijg onze matrassenspecialisten aan de telefoon die jouw vrijblijvend advies kunnen geven voor het maken van de juiste keuze.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.